Florin Prunea se ceartă cu toată lumea! Reacție uluitoare a fostului portar la adresa lui Adi Mutu

Bădulescu Silvian / 15.11.2021, 16:00
Florin Prunea se ceartă cu toată lumea! Reacție uluitoare a fostului portar la adresa lui Adi Mutu

Florin Prunea a vorbit despre cele mai bune două variante pe care le consideră pentru banca echipei naționale. Acesta a reacționat și la vestea conform căreia Adrian Mutu ar fi o soluție pentru România.

„Sunt două variante”

În opinia lui, cei mai buni oameni care ar putea prelua prima reprezentativă în acest moment ar fi Victor Pițurcă și Gică Hagi.

Sunt două variante de înlocuire a lui Mirel Rădoi, care au construit echipe, Gică Hagi și Victor Pițurcă. Acum aud de Mutu, nu sunteți normali? Bratu, la u21, el a nenorocit toate echipele unde a condus” a spus el.

Acesta a comentat și pe tema plecării lui Edi Iordănescu de la FCSB.

Edi este un antrenor foarte bun, dar nu vreau să mă bag în ciorba asta. Îți meriți soarta, cand mă dai afară și renunț la clauză. Nu, tată, îți bați joc de mine, plătește. Îți meriți soarta, să plătească cine își bate joc de antrenori și jucători” a spus Prunea.

Rădoi și-a anunțat, oficial, plecarea

Victoria de la Vaduz a fost doar una de palmares. În cadrul conferinței de presă de după meci, Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de pe banca primei reprezentative a României. „Tricolorii” au ratat șansa calificării la al șaselea turneu mondial final consecutiv, un record negativ.

E ultima mea conferință de presă în calitate de selecționer. Campania a fost un eșec. Era greu să putem învinge Germania. Am luat decizia, e normală, nu am reușit să mă clasez pe primele două locuri. Nu există o demisie, dar din punctul meu de vedere, am luat decizia de a nu continua. Nu mi-a fost ușor.

Ieri am zis că există posibilitatea să rămân, pentru a nu agita apele. Și-au pus notificările la pauză, am încercat să stau după ei. Au văzut rezultatul. În meciul cu Islanda s-a pierdut calificarea. Conform contractului, nu am îndeplinit cele două locuri. Dacă era pe o perioadă mai lungă, vorbeam altfel” a spus Mirel Rădoi, în cadrul ultimei conferințe de presă ca selecționer.

Pentru prima dată, Rădoi și-a anunțat plecarea după victoria cu Armenia, 1-0, pe stadionul „Steaua”. „Tricolorii” se aflau la mâna lor pentru locul la baraj, înainte de dubla cu Islanda și Liechtenstein, dar, din nefericire, am ratat încă un turneu final. Nu am putut să batem Islanda, o echipă care se află într-un schimb de generații și care nu mai avea niciun obiectiv pentru ultimele două partide.

România încheie grupa J pe locul al treilea, cu 17 puncte acumulate în cele zece partide disputate.