Florin Răducioiu, primul transfer reușit la Dinamo! „El tot timpul propune jucători. E foarte implicat”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 19.01.2022, 09:13
Florin Răducioiu, primul transfer reușit la Dinamo! „El tot timpul propune jucători. E foarte implicat”

Florin Răducioiu și-a intrat serios în rolul de team-manager în care a fost numit recent la Dinamo. Clubul din Ștefan cel Mare este unul dintre cele mai active din Liga 1 pe piața transferurilor, iar acest lucru i se datorează în mare măsură și fostului mare atacant.

Florin Răducioiu, lăudat de Iuliu Mureșan pentru implicarea sa în perioada de transferuri de la Dinamo

Dinamo a legitimat în ultimele zile nu mai puțin de 4 fotbaliști. Este vorba despre sârbul Igor Jovanovic, fost la Astra Giurgiu și Sepsi Sf. Gheorghe, Balthazar Pierret, ultima dată în Liga 3 franceză la US Boulogne, Alin Buleică, fost la Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Thomas Chesneau, portarul crescut de PSG care a fost ultima dată la Concordia Chiajna.

Este cunoscut faptul că fotbalistul francez în vârstă de 21 de ani a fost adus de dinamoviști la recomandarea lui Florin Răducioiu. Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului alb-roșu, a confirmat acest lucru și a dezvăluit că fostul component al „Generației de Aur” este extrem de implicat în continuare în campania de achiziții din această iarnă a „câinilor”.

Transferul lui Pierret i se datorează lui Răducioiu. Tot timpul propune jucători. Îmi place de el, e implicat, e dornic să muncească, sa facă. El va sta lângă Flavius Stoican, merge la meciuri, e cel mai aproape de antrenor”, a spus Iuliu Mureșan potrivit digisport.ro.

Ce mutări mai pregătesc dinamoviștii

În continuare, Mureșan a dat noi detalii despre viitoarele mutări pe care le va realiza Dinamo. El a spus că se impune aducerea a încă doi sau trei fotbaliști, respectiv un portar, un mijlocaș și un atacant.

Este împrumut deocamdată portarul (n.r. Thomas Chesneau) și l-am semnat pe Buleică. I-am mai adus pe Patriche, Tomozei, Jovanovic și acel francez, Balthazar Pierret. O să mai urmeze două transferuri în timp foarte scurt. Vrem să mai aducem un atacant, pentru că ne trebuie, și mai trebuie un mijlocaș. În apărare ne-am acoperit, practic, avem o linie de apărare nouă, cu Tomozei, Buleică, Patriche și Jovanovic.

Nu știu dacă vor juca toți în primul meci, dar e posibil curând să joace toți titulari. Tomozei a jucat în stânga, dar e destul de bine pe stânga. Îl mai avem pe el, plus Andrei Radu, care a jucat multe meciuri titular și care îmi place și poate juca și mai în față.

Ar mai fi un portar de adus, deși am încredere în cei pe care îl avem. Portarul francez vorbește destul de bine românește. E un post destul de important și vrem să avem siguranță bună pe faza de apărare”, a mai spus Mureșan conform sursei citate.

În ceea ce privește postul de portar, se pare că alesul conducerii lui Dinamo este portughezul Cristiano Figueiredo de la CFR Cluj. Acesta nu mai intră în planurile lui Dan Petrescu și urmează să îi fie reziliat contractul, așa cum a anunțat președintele Cristi Balaj la PlaySport Live.