Florin Tănase a reapărut pe harta fotbalului, după ce a marcat primul gol pentru Al Jazira

Catinca Giosanu 09.09.2022, 22:27
Florin Tănase a reapărut pe harta fotbalului, după ce a marcat primul gol pentru Al Jazira

Florin Tănase a marcat primul gol într-un meci oficial pentru Al Jazira, înscriind în minutul 47 a partidei cu Khor Fakkan. Golul său a contat enorm. De fapt, a fost primul pentru formația din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Înainte sa, a marcat Salem Ali Ibrahim, dar coechipierii lui Tănase s-au mobilizat și au reușit să îi învingă pe jucătorii lui Al Anberi.

Florin Tănase e pe val în Abu Dhabi

Florin Tănase reușește să ne facă mândri pe oriunde merge. El a fost folosit de antrenorul celor de la Al Jazira în partida cu Khor Fakkan și a reușit să se facă remarcat. Cel de-al doilea meci la formația din Abu Dhabi a însemnat primul său gol la gruparea arabă.

Fanii și familia sunt mândri de Florin Tănase. Fostul căpitan al celor de la FCSB se poate lăuda deja cu un gol și un assist în primele două meciuri oficiale jucate pentru Al Jazira.

Internaționalul român i-a cucerit pe oficialii arabi

Vineri, fostul elev al lui Edi Iordănescu a început partida ca titular, însă a fost scos de pe teren în minutul 80, în locul său fiind introdus Mamadou Coulibaly.

Până să fie schimbat, Florin Tănase a marcat un gol senzațional. A fost al doilea gorl al partidei, după cel marcat de Khor Fakkan. Ulterior, echipa lui Florin Tănase a mai marcat trei goluri, două din penalty, iar gruparea rivală a mai bifat unul. Până la urmă a învins formația la care este legitimat internaționalul român.

La prima partidă disputată în noul sezon, fanii formației lui Florin Tănase au venit pregătiți cu două bannere în care erau ilustrați fostul jucător al lui Gigi Becali și Achraf Bencharki. Aceștia sunt, de fapt, cei mai importanți jucători transferați în perioada de mercato.

Urmăriți Playsport.ro și pe