Florin Tănase are bagajele făcute la FCSB! Gigi Becali a bătut palma cu viitoarea echipă a mijlocașului

Olteanu Ștefan / 12.12.2021, 22:03

Florin Tănase (26 de ani) are șanse tot mai mari să o părăsească pe FCSB în această iarnă, după ce Gigi Becali ar fi ajuns la o înțelegere cu viitoarea echipă a fotbalistului. Căpitanul roș-albaștrilor ar urma să ajungă în Emiratele Arabe Unite. Va fi primul contract internațional semnat de Florin Tănase, care va încasa și un salariu uriaș.

Gigi Becali a bătut palma cu Al-Nasr Dubai pentru transferul lui Florin Tănase. Clauza de reziliere a fotbalistului va fi achitată

Finalul anului 2021 vine cu o veste tristă pentru fanii FCSB: Florin Tănase va fi vândut! După mai bine de cinci ani petrecuți în tricoul echipei roș-albastre, mijlocașul de 26 de ani va semna primul său contract internațional.
Potrivit gsp.ro, Al-Nasr Dubai a acceptat să îi achite clauza de reziliere căpitanului de la FCSB și mutarea este în proporție de peste 90% realizată.
3 milioane de euro va primi Gigi Becali pentru fotbalistul său, adică dublul sumei pe care i-o achita lui Gică Hagi în 2016.
Conform sursei citate, părțile sunt înțelese în acest moment. Inclusiv Florin Tănase are un acord verbal cu viitoarea sa echipă în privința contractului.

Tănase va încasa un salariu uriaș în Emirate

Transferul în Emiratele Arabe Unite îi va aduce o avere lui Florin Tănase. Potrivit sursei menționate mai sus, șeicii lui Al-Nasr îl vor răsplăti pe Tănase cu un salariu cuprins între 700.000 și 800.000 de euro pe sezon, adică mai mult decât dublul sumei pe care o primea la FCSB.
Durata înțelegerii nu a fost momentan dezvăluită. Însă, se estimează că ea ar putea fi pe trei ani de zile. Asta i-ar aduce în conturi lui Tănase aproximativ 2.500.000 de euro.

FCSB se desparte de cel mai bine cotat jucător. A venit „Black Friday” pentru Florin Tănase

Odată cu plecarea lui Florin Tănase, cel mai bine cotat jucător de la FCSB, potrivit Transfermarkt, va rămâne Florinel Coman.
Tănase are o cotă de piață de 5 milioane de euro, în timp ce Coman este evaluat la 4.5 milioane de euro.
În topul roș-albaștrilor mai sunt Darius Olaru, care are o cotă de 4 milioane de euro și Octavian Popescu, evaluat la 1.6 milioane de euro.

În cei peste 5 ani jucați la FCSB, Florin Tănase a marcat 69 de goluri și a oferit 38 de pase decisive, într-un total de 206 meciuri.
Doar sezonul trecut a reușit să înscrie 25 de goluri în toate competițiile, fiind cel mai bun an competițional al său.
În actuala stagiune, Tănase a marcat 7 goluri și a oferit 4 pase decisive pentru FCSB.

Înainte de startul acestui sezon, Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB, valabil pe patru ani, în care era stipulată și respectiva clauză de reziliere de 3 milioane de euro:

Am acea clauză de trei milioane. Nu mai sunt cinci milioane. A venit Black Friday mai devreme. Am rămas cu gândul de a câştiga trofee, dar şi de a pleca”, spunea Tănase la începutul acestui sezon.

FC Viitorul (n.r. – Farul Constanța) și FCSB sunt echipele pentru care a jucat Tănase în carieră. În tricoul echipei naționale, Tănase a marcat un gol în 11 apariții.

Transfer surprinzător la FCSB. Gigi Becali, impresionat de Păun.