Florin Tănase, atac la Gigi Becali: „Keșeru merita să joace! Au fost 14 schimbări dintr-o dată”

Octavian Vasilescu 19.02.2022, 22:17
Florin Tănase, atac la Gigi Becali: „Keșeru merita să joace! Au fost 14 schimbări dintr-o dată”

FCSB a remizat cu CS Mioveni, scor 1-1, iar căpitanul Florin Tănase (27 de ani) a fost foarte supărat la interviul de la finalul partidei.

Tănase a dat de înțeles că jucătorii de la FCSB s-au văzut învingători încă de la vestiare. Mai mult decât atât, Tănase a transmis public că atacantul Claudiu Keșeru (35 de ani) merita să fie pe teren.

Florin Tănase, atac la Gigi Becali: „Keșeru merita să joace! Avem nevoie de el”

Keșeru a început să fie lăsat în afara lotului după ce l-a criticat public pe patronul echipei, Gigi Becali (63 de ani).

Trebuia să câștigăm, să punem presiune pe CFR Cluj, dar n-am făcut-o. La fel s-a întâmplat și în meciul cu Craiova, din păcate ne încurcăm cu echipele din subsolul clasamentului. Este păcat pentru munca depusă, ajunsesem mai aproape de CFR Cluj. Din păcate, nu reușim să câștigăm atunci când e mai important.

Am avut o singură ocazie în repriza a doua… Am jucat cu o echipă care se apără foarte bine, dar n-am jucat la fel de bine ca în repriza a doua a meciului cu Chindia. Trebuie să analizăm, să ne revenim și să câștigăm. Cu astfel de meciuri pierzi campionatul.

Probabil e și o relaxare la aceste meciuri, ne credem învingători înainte de meci. Am discutat că o să avem un meci dificil, dar n-am reușit să jucăm ce trebuie, e clar. Din cauza suporterilor n-am reușit noi să facem combinații? Nu, este vina noastră, a tuturor.

Au fost 14 schimbări dintr-o dată, rotiri… Trebuie să câștigăm meciurile rămase. Cu siguranță aveam nevoie de Claudiu Keșeru, în meciul trecut ne-a ajutat, a dat o pasă de gol. Eu cred că merita să fie în lot!”, a spus Florin Tănase, după CS Mioveni – FCSB 1-1.

FCSB rămâne pe locul 2 după acest egal cu CS Mioveni, cu 59 de puncte. CFR Cluj se poate desprinde la opt puncte dacă va învinge Rapid, duminică seară. Pentru FCSB urmează un meci foarte dificil în Liga 1, cu Farul Constanța.

Claudiu Keșeru, scos din lot de Gigi Becali. Cum a reacționat Toni Petrea la ordinele patronului FCSB

FCSB a mers la Mioveni fără Claudiu Keșeru. Antrenorul Toni Petrea a recunoscut că acesta a fost ordinul lui Gigi Becali:

„Keșeru, ce să zic? Conducerea clubului mi-a comunicat că, cel puțin pentru moment, nu mă bazez pe el și cam atât. N-aș vrea să comentez altceva”, a declarat Toni Petrea, înaintea meciului.

Claudiu Keșeru a marcat cinci goluri pentru FCSB în acest sezon.

Urmăriți Playsport.ro și pe