Florin Tănase, blocat în România. De ce nu poate pleca în China pentru următoarele 10 zile

Giosanu Catinca / 28.07.2022, 16:45
Florin Tănase, blocat în România. De ce nu poate pleca în China pentru următoarele 10 zile

Florin Tănase s-a înțeles cu cei de la Shanghai Port, dar nu poate părăsi România. Căpitanul roș-albaștrilor trebuie să mai stea 10 zile în țară. Motivul incredibil pentru care nu poate călători în China.

Florin Tănase, căpitanul FCSB, blocat în România

Golgheterul ultimelor două sezoane din SuperLiga a semnat cu Shanghai Port, echipă care a încheiat sezonul trecut pe locul șapte.

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a afirmat că mijlocașul ofensiv va părăsi formația bucureșteană după meciul cu Saburtalo. Asta, în condițiile în care chinezii plătesc trei milioane de euro. Adevărul este că internaționalul român nu poate pleca în China pentru următoarele 10 zile.

Jucătorul de națională trebuie să aștepte ca formalitățile legate de viza de intrare în statul asiatic să fie definitivate. La fel s-a întâmplat și cu Nicușor Stanciu, care aplecat la Wuhan, dar și cu Ronaldo Deaconu, care a fost legitimat la Shaanxi Chang’an Athletic. Ambii au fost nevoiți să aștepte 10 zile până la definitivarea formalităților legate, conform fanatik.ro.

Ce salariu va avea mijlocașul ofensiv

Latifundiarul din Pipera a evidențiat că oficialii chinezi vor achita clauza de 3 milioane de euro. În ceea ce privește salariul lui Florin Tănase, fotbalistul va încasa în jur de un milion de euro pentru perioada pe care o va petrece acolo.

Da, și el 1 milion de euro salariu. Sunt liniștit. Aveam un stres mai mult cu salariu. Am scăpat de 40.000 de euro, plus 3 milioane de euro. Nu mai dau bani din buzunar. Iau 1,5 milioane de euro de la Betano, plus 3 milioane de euro de la Tănase.

Nu se mai vorbește de retragere acum. Deja s-a făcut bugetul. Nu mai trebuie să dau bani de la mine. Nu va juca mâine (n.r. cu Saburtalo), pleacă astăzi.”, a declarat finanțatorul echipei roș-albastre, într-o intervenție la Pro Arena.

Florin Tănase, direct în top 10 cei mai scumpi jucători vânduți de FCSB

După ce va fi transferat China, Florin Tănase va intra în TOP 10 cel mai bine vânduți jucători de către FCSB de când a fost preluată de Gigi Becali.

Cele 3 milioane de euro urmează să-i aducă atacantului locul 10 în acest top, care este condus de Dennis Man. Jucătorul Parmei a fost vândut pentru 13 milioane de euro.

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma a provocat un scandal imens între Anamaria Prodan și Gigi Becali. Impresara a fost scoasă din schemă, lucru care a enervat-o la culme. Fostul fotomodel l-a acționat în judecată pe tânărul fotbalist, iar Tribunalul Ilfov a admis la finalul lunii mai cererea depusă de agentul de jucători. Decizia nu este una definitivă. În cazul în care va pierde procesul, Dennis Man va fi obligat să achite suma de 350.000 de euro.