Florin Tănase, gata de plecare de la FCSB după ce a primit o ofertă uriașă de la Gigi Becali? Ce spune patronul roș-albaștrilor

Dragos Stefanescu 13.08.2021, 16:12
Florin Tănase, gata de plecare de la FCSB după ce a primit o ofertă uriașă de la Gigi Becali? Ce spune patronul roș-albaștrilor

FCSB are are ca obiectiv clar în acest sezon titlul de campioană a României, după hegemonia de 4 ani a CFR-ului. Eliminarea rușinoasă din preliminariile Conference League l-a făcut pe Gigi Becali să facă schimbări majore în echipa sa. După ce s-au despărțit de câțiva jucători, FCSB are misiunea de a-și păstra fotbaliștii de bază. Vestea că Florin Tănase ar fi gata de plecare de la FCSB este suprinzătoare având în vedere oferta făcută de Gigi Becali pentru fotbalist.

Florin Tănase – golgheterul Ligii 1 în sezonul trecut

Pentru Florin Tănase (26 de ani) sezonul trecut a fost cel mai bun al carierei sale, chiar dacă nu a reuşit să câştige titlul în Liga 1 cu FCSB. Decarul roş-albaştrilor a marcat 25 de goluri și a oferit 6 pase decisive în sezonul recent încheiat al Ligii 1. El jucat în 36 de meciuri pentru FCSB.

Cu aceste cifre Tănase a fost desemnat golgheterul Ligii 1. Atacantul a fost adus de FCSB în 2016 de la Viitorul Constanța. Fotbalistul mai are contract cu echipa roș-albastră până în iunie 2022. În cei 5 ani la FCSB, el a jucat 189 de meciuri reușind 62 de goluri și 34 de pase decisive.

După sezonul foarte bun, Tănase a intrat în vizorul mai multor echipe din străinătate. În ciuda ofertelor primite, Gigi Becali a refuzat să se despartă de golgheterul echipei sale.

Florin Tănase, gata de plecare de la FCSB ?

Transferul lui Florin Tănase părea iminent, dar patronul Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat. Latifundiarul din Pipera a ezitat foarte mult să se despartă de Tănase, în ciuda ofertelor bune pe care le primise de la câteva echipe din străinătate. Becali a dezvăluit cum a reușit să-l convingă pe Florin Tănase să rămână în continuare la FCSB.

Tănase a semnat contract pe 4 ani. I-am făcut salariul de 30.000 de euro pe lună. Și i-am făcut primă de Liga Campionilor de 300.000 de euro. O va primi dacă ne calificăm în grupe.

I-am zis lui Tănase că, dacă intrăm în Ligă, îi fac salariul de 40.000 de euro, apoi de 50.000 de euro. El poate câștiga bani și în România. Are o familie foarte frumoasă. Sora lui e medic stomatolog la clinica mea. Am angajat-o acolo, e foarte bună. L-am întrebat ce caută să plece în Turcia sau Arabia Saudită?

Îmi place de el pentru că nu pierde mingea. Driblează, scapă de adversari. Îl iubesc și țin la el, de asta nu l-am schimbat niciodată pe Tănase”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe