Florin Tănase, înapoi la FCSB. Giovanni Becali a confirmat că fostul atacant al vicecampioanei va reveni, la un moment dat, în România

Olteanu Ștefan 24.11.2022, 14:44
Florin Tănase, înapoi la FCSB. Giovanni Becali a confirmat că fostul atacant al vicecampioanei va reveni, la un moment dat, în România

Plecat de la FCSB în această vară, pentru 3.000.000 de euro, Florin Tănase (27 de ani) se va întoarce înapoi la echipa lui Gigi Becali, însă doar în momentul în care va avea conturile pline. Giovanni Becali, agentul lui Tănase, a vorbit despre planurile de viitor ale jucătorului.

„Se va întoarce, are o relație bună cu Gigi!”. Giovanni Becali, despre ziua în care Florin Tănase va reveni la FCSB

Din postura de impresar, Giovanni Becali s-a ocupat în ultimii mulți ani, printre alții, de Florin Tănase, fostul căpitan al celor de la FCSB, iar prin intermediul unei reacții pe care a oferit-o recent, acesta a transmis că mijlocașul se va întoarce în Româia, tot la echipa finanțată de Gigi Becali.

Însă, vor mai trece ani buni până să se ajungă în acel punct. Momentan, Tănase este concentrat 100% asupra situației sale din Emiratele Arabe Unite, unde este sub contract cu Al Jazira.

El a fost cumpărat de la FCSB în luna august, în schimbul a 3.000.000 de euro, atât cât era clauza sa de reziliere din contract. Tănase a semnat până la data de 30 iunie 2024, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon.

Potrivit spuselor lui Giovanni Becali, Florin Tănase are un salariu de peste 1 milion de dolari anual, adică mult peste cât câștiga la FCSB, unde era răsplătit cu 30.000 de euro lunar (n.r. – 360.000 pe an).

În acest context, mijlocașul în vârstă de 27 de ani nici nu se gândește să părăsească Emiratele până când nu îi va expira contractul.

Ulterior, după ce își va umple conturile, el se va întoarce la echipa de suflet, FCSB:

„Tănase a avut o relaţie bună cu mine şi cu Gigi, a fost cu noi tot timpul în ultimii 5-6 ani. El are de jucat încă 4-5 ani acolo, trebuie să îşi pună nişte bani deoparte, câştigă peste 1 milion de dolari.

Cred că pe la 32-33 de ani, dacă îşi va păstra forma şi fizicul, se va întoarce la Steaua”, a declarat Giovanni Becali, potrivit AS.ro.

Tănase are o relație aparte cu Gigi Becali

În continuare, Giovanni Becali a comentat și situațiile mai puțin plăcute în care a fost implicat Florin Tănase pe vremea când era la FCSB. El a fost numit de multe ori „turnător”, pentru că era cel mai apropiat de Gigi Becali din lotul echipei și se vehicula că îi dă raportul patronului vizavi de tot ce se întâmplă în cantonament și nu numai.

De asemenea, recent s-a făcut remarcat ca fiind „consilierul” lui Gigi Becali. Tănase a revenit în România în noiembrie, pentru a petrece câteva zile de vacanță, iar cu ocazia aceasta i-a făcut o vizită lui Gigi Becali la palat.

Acolo i-a dezvăluit, printre altele, cum se fac antrenamentele în Emiratele Arabe Unite. De asemenea, Gigi Becali a transmis că s-a sfătuit cu Tănase și în privința antrenorului pe care îl va numi în această lună pe banca echipei.

Giovanni Becali a comentat această situație și a spus că nu vede nimic nefiresc în relația dintre Gigi Becali și Florin Tănase, care a fost mult timp căpitan la FCSB:

„Mulţi patroni au câte un căpitan de echipă cu care vorbesc, se sfătuiesc, adică nu e un spionaj făcut de căpitan împotriva colegilor lui”, a mai spus Giovanni Becali, conform sursei menționate.