Florin Tănase încearcă să îl înduioșeze pe Ministrul Apărării pentru a primi FCSB în Ghencea: „Mi se pare un om bun”

Gabriel-Alexandru Ioniță 08.05.2022, 22:41
Florin Tănase încearcă să îl înduioșeze pe Ministrul Apărării pentru a primi FCSB în Ghencea: „Mi se pare un om bun”

Florin Tănase și-a manifestat din nou dorința de a putea juca meciul cu CFR Cluj din ultima etapă pe noul stadion Steaua. Căpitanul FCSB-ului a făcut apel la Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dâncu, să dea în cele din urmă o decizie favorabilă echipei sale.

Florin Tănase a revenit la sentimente mai bune față de Ministrul Apărării și a încercat o altă strategie pentru a-l determina să le dea voie celor de la FCSB să joace în Ghencea

Tănase a spus că urmărește emisiuni în care se discută despre ultimele noutăți legate de războiul din Ucraina și acolo îl vede frecvent și pe Vasile Dâncu, despre care a spus că îl vede ca pe un om bun și acest lucru îl face să spere că FCSB va primi în final o veste bună în acest sens.

Un meci dificil, ne așteptam la asta. Știam că o să jucăm împotriva unei echipe bune, care joacă. Eram conștienți că o să fie greu datorită faptului că stadionul era plin, îi împingea de la spate. Dar ne bucurăm că am câștigat. Ce să facem? Să terminăm meciul mai devreme? Așa a fost să fie de mai multe ori.

Suntem obligați să câștigăm fiecare meci. Poate că dacă arbitrul dădea penalty la CFR cu Viitorul, poate jucam și noi mai relaxați, așa jucăm cu sabia deasupra capului. Dacă vor juca cum au jucat în seara asta, cu siguranță da… Îi pot încurca pe cei de la CFR.

Patinam puțin, de aia nu am putut să accelerăm. În repriza a doua ne-am desfăcut mai mult și au avut mai multe spații. De aceea au fost două reprize diferite.

(n.r. despre meciul cu FC Voluntari) Nu știu unde vom juca, pentru că ei trebuie să hotărască. Mai departe…Noi ne dorim în Ghencea. Sperăm să se accepte. Sperăm ca domnul Dancu să ne lase să jucăm acolo. După cum l-am văzut, că mă mai uit la emisiuni de când cu războiul ăsta, mi se pare un om bun și sper că ne va lăsa să jucăm acolo și cine e mai bun să câștige”, a spus Florin Tănase după meciul cu Universitatea Craiova, câștigat de FCSB în deplasare cu scorul de 1-0.

Ce spusese Dâncu despre acest subiect

Anterior, Vasile Dâncu ezitase să dea un răspuns concret când a fost întrebat despre acest subiect:

„Nu are nicio legătură cu biografia mea, cu faptul că sunt din Cluj. Problema ține de oportunitățile pe care le avem în acest moment de disponibilitatea stadionului, nu faptul că echipa lui Becali, care se revendică de la Steaua, trebuie să joace pe acest stadion.

Nu avem un contract cu clubul FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Deci din acest punct de vedere, nu putem da un răspuns acum. Poate că încă nu este niciun eveniment în acea dată, dar nu am discutat cu conducerea clubului pentru asta și nu știu care e situația.

Când va fi cazul, o să vedem ce evenimente avem, dacă avem.

Domnul Becali nu închiriază stadioane, dar probabil că ar putea închiria unde vrea. Probabil că trebuie și cei care sunt proprietari aici să accepte acest lucru.

E problemă care ține și de suporterii Stelei, de toată comunitatea care înseamnă Steaua, care a dat mulți campioni mondiali și sigur că vocea acestei comunități este importantă pentru oricine”.

Aceste declarații ale lui Vasile Dâncu au venit după ce Florin Tănase a avut un discurs destul de dur la adresa acestuia după meciul cu FC Argeș.

Urmăriți Playsport.ro și pe