Florin Tănase s-a întors la FCSB! Ce mesaj a postat înaintea meciului cu Farul

Iosif Pintilie 18.05.2023, 16:51
Florin Tănase s-a întors la FCSB! Ce mesaj a postat înaintea meciului cu Farul

Florin Tănase, unul dintre cei mai emblematici jucători din istoria recentă a FCSB-ului, a revenit alături de colegii săi la baza din Berceni.

Fotbalistul de 28 de ani a plecat vara trecută de la echipă, în Arabia Saudită, dar a revenit alături de colegii sai, pentru a-i încuraja înaintea unui meci decisiv pentru titlu.

Florin Tănase, dialog cu Gheorghe Mustață

Gheorghe Mustață a profitat de această ocazie și, fiind prezent în baza celor de la FCSB, a purtat un dialog cu fostul căpitan al echipei.

Întrebat dacă a jucat vreodată cu 43.000 de oameni în spate, Florin Tănase și-a amintit de dubla cu Sporting Lisabona din preliminariile Champions League.

  • Florin Tănase: Am ajuns acasă!
  • Gheorghe Mustață: Ai prins vreodată 43.000 de oameni când ai jucat tu la noi?
  • Florin Tănase: Da, am prins, cu Sporting.
  • Gheorghe Mustață: Dacă FCSB bate la Farul acasă, crezi că vor fi 55.000 de oameni? (n.r. la FCSB – Rapid, pe Arena Națională)
  • Florin Tănase: Cred că vor fi și mai mulți, vor fi și afară!
  • Gheorghe Mustață: Asta sper și eu, o să vorbesc cu MM și o să-i spun să pună un ecran afară.

Tănase vrea să revină

Florin Tănase a anunțat în martie că nu va zice nu unei reveniri la FCSB, spre finalul carierei de jucător. El chiar și-ar dori un post de antrenor-jucător la echipă.

„Am mai păstrat legătura cu Gigi Becali, vorbim. Eu antrenor – jucător și el ca Ferguson? Probabil că așa o să fie. Nu știu ce o să fie peste atâția ani. Nu știu când mă voi întoarce. N-am cum să zic un număr de ani. Depinde cum mă simt în continuare acolo.

M-am acomodat acolo, îmi place mult. E o altă viață. Oamenii sunt primitori, călduroși. E frumos. Fotbalul tot cu mingea se joacă. E un fotbal bun, un nivel foarte bun. Cred că alegerea e potrivită. Îmi părea rău când am plecat, petrecusem mulți ani la Steaua, echipa mea de suflet. Eram puțin trist. Dar cred că am ales bine”,a spus Tănase.

Urmăriți Playsport.ro și pe