Florin Tănase se așază la casa lui. Și-a cerut iubita în căsătorie! Cum arată cea care i-a furat inima jucătorului de la FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță / 13.06.2021, 18:36

Florin Tănase se așează la casa lui. Și-a cerut iubita în căsătorie. După un an senzațional pe plan profesional, mijlocașul are parte acum și de o mare împlinire în plan personal. În vârstă de 26 de ani, Tănase a făcut un sezon excelent la FCSB. El a reușit să marcheze nu mai puțin de 24 de goluri în 34 de meciuri jucate în Liga 1, devenind golgheterul campionatului. De asemenea, Tănase a reușit să ofere și șase pase de gol colegilor săi.

Astfel, el a atras interesul unor cluburi din zona arabă. Și ar putea face obiectul unui transfer destul de avantajos din punct de vedere financiar pentru FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 4 milioane de euro în schimbul lui Tănase, pe care a refuzat-o urmărind să obțină 5 milioane pentru mijlocașul său.

Florin Tănase se așează la casa lui. Și-a cerut iubita în căsătorie!

De asemenea, finanțatorul echipei roș-albastre a dezvăluit că are de gând să îi propună lui Tănase un salariu uriaș pentru Liga 1, de 30.000 de euro pe lună, pentru a-l convinge să rămână la FCSB. Până la a se lămuri lucrurile în legătură cu viitorul profesional al fotbalistului, acesta a obținut una dintre cele mai mari „victorii” din viața personală.

Tănase se află în vacață în însoritul Zanzibar alături de prietena sa, Medeea Turcescu. Mijlocașul FCSB-ului a cerut-o în căsătorie pe fata cu care o relație încă de pe vremea în care juca pentru Viitorul Constanța. Tânăra a zis „da” și a postat mai multe fotografii cu inelul de logodnă pe Instagram. Logodnica lui Tănase este o persoană destul de cunoscută în lumea modei din România. Ea a colaborat cu mai mulți creatori de modă celebri. Printre aceștia  se numără și Cătălin Botezatu. În ultima vreme, ea a început să intre și pe piața de make-up din România.

Florin Tănase și-a cerut iubita în căsătorie în Zanzibar după o relație de mai bine de șapte ani
Florin Tănase și-a cerut iubita în căsătorie în Zanzibar după o relație de mai bine de șapte ani

Florin Tănase ar urma să aibă un salariu uriaș în dacă va merge în Emiratele Arabe Unite

Clubul despre care s-a vorbit că ar fi interesat de transferul golgheterului Ligii 1 este Al Ain. Echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 6 în Emiratele Arabe Unite i-ar oferi lui Tănase un salariu mult mai mare decât cel pe care i l-a propus Becali, respectiv de 120.000 de euro lunar. Astfel, fotbalistul venit în 2016 de la Viitorul pentru 1.5 milioane de euro ar urma să câștige într-un singur sezon nu mai puțin de 1.4 milioane de euro.

În aceste condiții, este extrem de greu de crezut că Becali îl va putea convinge pe Tănase să rămână la FCSB. Această oportunitate poate fi una singură în cariera mijlocașului. În plus, echipa roș-albastră ar obține o sumă semnificativă în schimbul său. Rămâne însă de văzut dacă Becali va ceda rugăminților jucătorului și va mai lăsa din preț. Asta dacă nu va dori neapărat să obțină 5 milioane de euro pentru el, așa cum a anunțat.