”Florin Tănase va fi noul star al echipei!”. Ce club de tradiție este aproape să obțină semnătura căpitanului de la FCSB

Moldoveanu Camelia 03.12.2021, 23:20
”Florin Tănase va fi noul star al echipei!”. Ce club de tradiție este aproape să obțină semnătura căpitanului de la FCSB

FCSB negociază transferul căpitanului Florin Tănase, mutarea urmând să aibă loc în perioada de mercato din ianuarie 2022. Anunțul a fost făcut de presa din străinătate, însă există o mare problemă.

Florin Tănase ar putea prinde un transfer la un club de tradiție

Se pare că turcii de la Galatasaray sunt foarte mulțumiți de ultima afacere făcută cu FCSB, transferul lui Olimpiu Moruțan. Astfel, echipa lui Fatih Terim vrea să semneze și cu Florin Tănase.  Potrivit ASpor, Gigi Becali are deja o ofertă pe masă, însă căpitanul „roș-albaștrilor” are o clauză substanțială în contract.

În această vară Florin Tănase a avut mai multe oferte, dar Gigi Becali nu a vrut să scadă din prețul cerut. Golgheterul sezonului trecut din Liga 1 a semnat astfel încă un contract cu FCSB, contract în care clauza de reziliere este de 3 milioane de euro. Potrivit presei din Turcia, Galatasaray a oferit doar două milioane de euro.

Florin Tănase va fi noul star al lui Galatasaray. „Galatasaray a început negocierile cu FCSB pentru starul Floirn Tănase. Gruparea CimBomBom e disperată să-l transfere pe fotbalist în iarnă”, mai notează ASpor.

„Mișcarea Moruțan” aplicată și pe Florin Tănase?

Galatasaray încearcă să reușească să-l convingă pe Gigi Becali să reducă din preț, așa cum au reușit să-l convingă și în cazul lui Moruțan. Însă, șansele par destul de mici. De altfel, Mihai Stoica a subliniat faptul că decarul celor de la FCSB nu este de vânzare sun 3 milioane de euro.

Nu putem face calcule. Îl avem pe Tănase căpitan sau 3 milioane de euro. Dacă dă cineva 2.9 milioane de euro, nu discutăm. Dacă achită clauza, discutăm. Clar, 3 milioane de euro!”, a declarat MM Stoica, potrivit telekomsport.ro.

„Gigi Becali nu vinde”

În ultima perioadă, se pare că susținătorii roș-albaștrilor „s-au dat peste cap” pentru a găsi un investitor și pentru a prelua echipa. Gheorghe Mustață, vocea suporterilor, a declarat că va încerca să strângă suma cerută de către Gigi Becali și de a lua echipa.

În cele din urmă, Mustață ar fi găsit un om de afaceri potent pentru a negocia cu Gigi Becali cumpărarea FCSB-ului, însă întâlnirea nu a mai avut loc, pe când Becali a ironizat intenția suporterilor.

Gigi Becali a luat peste picior inițiativa suporterilor și a lansat o serie de ironii.

La mine, cine vrea să cumpere, trebuie să facă o ofertă și să-mi dea contul cu garanție bancară, să aibă 10 milioane de euro în cont. Așa și eu vreau să cumpăr Real Madrid. Am trimis scrisoare de intenție la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii, și să-mi spună în ce condiții pot să cumpăr” a declarat acesta.

Urmăriți Playsport.ro și pe