Florinel Coman, propus la alt club din Liga 1: „Spun sincer, s-a discutat 5 secunde”

Octavian Vasilescu / 15.04.2022, 21:13
Florinel Coman, propus la alt club din Liga 1: „Spun sincer, s-a discutat 5 secunde”

Florinel Coman (24 de ani) se află de aproape cinci ani la FCSB, dar atacantul ar putea fi cedat sub formă de împrumut în perioada de mercato din vară.

Oficialii clubului Farul Constanța au discutat despre situația lui Florinel Coman, dar Gheorghe Hagi (57 de ani) nu ia în calcul să-l împrumute. Unul dintre acționarii de la Farul, Ciprian Marica (36 de ani), a spus că Hagi ar vrea să-l transfere definitiv pe Coman.

Florinel Coman nu a mai înscris de pe 5 decembrie 2020, de la un meci FCSB – UTA, scor 3-0. În vară se va lua o decizie în privința sa.

Ciprian Marica, despre posibilitatea ca Florinel Coman să ajungă la Farul

La ultima şedinţă de la club, nu se punea în discuţie aşa ceva. Condiţiile nu ar fi fost cele pe care noi ne le dorim. Era vorba de un împrumut, se discuta teoretic. Nimeni nu ar fi fost de acord cu aşa ceva.

Nu vrem ca un jucător să joace la noi pentru alte echipe, adică să fie proprietatea altcuiva. Spun sincer, nu s-a discutat mai mult de 5 secunde. A adus cineva în discuţie această ipoteză, iar lumea a zis: ’Dacă poate intra în calcul un transfer, poate discutăm’. Să nu fim naivi, Hagi nu vrea să transforme un jucător pentru alt club.

Nedelcu este împrumutat. A fost o situație pe care Gică o știe mai bine. A fost alegerea lui în totalitate, crede în Nedelcu. Dar în cazul lui există și niște clauze. Așa că… Da, poate fi cumpărat. Ne putem înțelege la o sumă”, a spus Ciprian Marica, conform Sport.ro.

Florinel Coman a fost transferat de FCSB în august 2017. Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro în schimbul său. În acest sezon, Coman a evoluat în 18 meciuri și nu a înscris niciun gol.

Gigi Becali, mesaj ferm pentru Florinel Coman

Gigi Becali i-a transmis recent lui Florinel Coman că echipa nu va mai sta după el. Patronul vicecampioanei spune că de multe ori a sacrificat interesul FCSB-ului, în speranța că Florinel Coman poate ieși în evidență.

Nu pot să sacrific toată echipa pentru Florinel Coman! Nu mai sacrific echipa pentru Coman, am sacrificat-o destul. Coman nu mai poate să dribleze, nu mai are plecarea aia de pe loc, nu știu ce se întâmplă. E ceva în neregulă cu el, dar nu știu ce.

Trebuie să vorbim cu antrenorii, cu el. Nu se poate, e un jucător pe care am plătit 3 milioane de euro! Am avut 7 milioane de la americani pentru Coman, îi primeam în doi ani. Eu credeam că o să iau 20 de milioane pe el!”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

FCSB a avut pe masă o ofertă de 9 milioane de euro pentru Coman, de la Sporting Lisabona, dar mutarea a picat. Becali a cerut cel puțin 10 milioane de euro, iar portughezii au refuzat.