Florinel Coman, veste uriașă pentru FCSB după ce ultimele zvonuri spuneau că se va opera din nou. Anunțul făcut de fotbalist

Giosanu Catinca 06.07.2021, 10:54
Florinel Coman, veste uriașă pentru FCSB după ce ultimele zvonuri spuneau că se va opera din nou. Anunțul făcut de fotbalist

Florinel Coman a avut un an de coșmar. Pe lângă întârzierea şi lipsa de transparenţă a celor de la Poliţie în cazul întocmirii dosarului penal, fotbalistul de la FCSB s-a confruntat și cu ceva probleme de sănătate. În urmă cu câteva zile, medicii i-au spus că va avea nevoie de o a doua intervenție chirurgicală după accidentarea suferită în timpul partidei cu Macedonia de Nord. Între timp, lucrurile au luat o nouă întorsătură. Anunțul făcut de fotbalist.

Florinel Coman, veste uriașă pentru FCSB după ce ultimele zvonuri spuneau că se va opera din nou

Florinel Coman este accidentat din luna martie, când a rezistat doar 13 minute în partida România – Macedonia de Nord. În urma investigațiilor medicale, s-a confirmat că jucătorul cu profil ofensiv a suferit o leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte. Staff-ul medical al roș-albaștrilor spera într-o revenire a lui Coman pe gazon încă din luna mai, numai că au apărut complicații. În aceste condiții, data la care fotbalistul va reveni pe gazon s-a mai amânat puțin.

De atunci, oficialii roș-albaștrii au tot sperat într-o revenire rapidă a lui Coman, numai că acest lucru nu s-a întâmplat. Acum însă, Florinel Coman este aproape de revenirea pe gazon. Anunțul a fost făcut chiar de mijlocașul de la FCSB.

Anunțul făcut de fotbalist

Florinel Coman le-a transmis fanilor că revenirea sa pe gazon se va produce în perioada următoare.

În curând”, a scris mijlocașul de la FCSB, pe Instagram, în dreptul unei fotografii din timpul unui meci cu Chindia Târgoviște din sezonul trecut.

Mesajul lui Florinel Coman i-a luat prin surprindere pe suporterii echipe finanțate de către Gigi Becali. Postarea sa a strâns mii de aprecieri.

Ultimele date furnizate publicității arată că perla lui Gigi Becali nu mai are nevoie de intervenția cadrelor medicale. Dimpotrivă! Jurnaliștii de la DigiSport susțin că tânărul sportiv va putea juca în partida de verificare cu CS Mioveni. Confruntarea se va desfășura miercuri, începând cu ora 17:30.