Fost campion cu Dinamo a murit de cancer la doar 23 de ani! Anunțul tragediei a fost făcut de tatăl jucătorului

Marian Cărăvan 13.05.2021, 17:12
Fost campion cu Dinamo a murit de cancer la doar 23 de ani! Anunțul tragediei a fost făcut de tatăl jucătorului

Boala nemiloasă nu l-a iertat. Un fost campion cu Dinamo a murit de cancer la doar 23 de ani! Anunțul tragediei a fost făcut de tatăl jucătorului care în urmă cu mai mulți ani urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere.

Fost campion cu Dinamo a murit de cancer la doar 23 de ani!

De un destin crunt a avut parte un fost jucător al lui Dinamo. Avea toată viața înainte, însă totul s-a schimbat după ce a fost diagnosticat cu cancer pe creier. Fost campion cu Dinamo la juniori, cu grupa sportivilor născuți în anul 1998, Alexandru Ciorniciuc a trecut prin clipe de coșmar de când a aflat cruntul diagnostic. A luptat și a crezut până în ultima clipă că va fi bine.

Anul trecut, la 22 de ani, a fost pus în fața destinului. Pe 25 august 2020 a fost supus unei intervenții chirurgicale la Istanbul, pentru extirparea unei tumori pe creier. Alexandru Ciorniciuc, fost campion cu Dinamo în 2013, cu grupa de jucători născuți în 1998, era optimist. Așa cum a fost toată viața.

Mă numesc Ciorniciuc Ioan Alexandru și am 22 de ani. În prezent mă aflu în Turcia la Istanbul și în urma unor investigații amănunțite, în data de 17.08.2020 am efectuat un examen RMN din care a rezultat diagnosticul de cancer la creier. Ulterior am efectuat și un PET-CT pentru a vedea dacă boala s-a extins și la celelalte organe. Rezultatul a fost de partea mea, tumora fiind localizată doar la creier. Este necesară operația de urgență, deoarece riscul este foarte mare în cazul în care nu se va extirpa tumora”, scria Alexandru anul trecut, pe Facebook.

De atunci a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, dar din păcate au apărut mai multe complicații. După o luptă care a durat 9 luni, Alexandru Ciorniciuc a cedat. A murit miercuri seara, după o perioadă de coșmar.

Alexandru Ciorniciuc, fost campion cu Dinamo, a murit de cancer la doar 23 de ani!
Alexandru Ciorniciuc, fost campion cu Dinamo, a murit de cancer la doar 23 de ani!

Anunțul tragediei a fost făcut de tatăl jucătorului

Atât Alexandru, cât și familia sa, au sperat că totul va fi bine în cele din urmă. În ciuda tuturor complicațiilor care apăreau de fiecare dată. Părinții lui Alexandru au fost alături de fiul lor până în ultima clipă. Luna trecută erau cu toții în Turcia. Pe 21 aprilie, o ambulanță l-a transportat pe fostul campion cu Dinamo până în România. Internat din nou în spital, a fost supus unei alte intervenții chirugicale, pe 10 mai. Băgat de medici în comă indusă, Alexandru a pierdut lupta cu boala miercuri seara. Anunțul tragediei a fost făcut de tatăl jucătorului.

Azi (n.r. – miercuri, 12 mai), la ora 21:30, băiatul meu a pierdut lupta cu viața. Iartă-mă, băiatul meu! Ai fost cel mai bun copil. Dumnezeu să te odihnească și drum lin printre îngeri. Pentru că ai fost un înger pe pământ”, este mesajul emoționant postat de tatăl lui Alexandru Ciorniciuc.

Fost campion cu Dinamo, Alexandru Ciorniciuc a murit la vârsta de 23 de ani. A făcut parte din generația de jucători născuți în 1998, care a luat titlul cu Dinamo în 2013, sub îndrumarea antrenorului Mihai Dobre. Alexandru Ciorniciuc a renunțat la fotbal și între timp se făcuse frizer. Trupul fostului fotbalist a fost depus la Biserica „Sfântul Nicolae” de pe Bulevardul Basarabia 222 din București.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe