Fost jucător al FCSB, depistat cu Covid! Ieri s-a antrenat cu echipa, azi s-a simțit rău

Giosanu Catinca / 22.02.2021, 23:21
Fost jucător al FCSB, depistat cu Covid! Ieri s-a antrenat cu echipa, azi s-a simțit rău

Încă un fotbalist care evoluează în Liga 1 a fost depistat cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Este vorba despre un fost jucător al FCSB. Ieri s-a antrenat cu echipa, azi s-a simțit rău. Care este starea lui de sănătate și cât de tare îi simt colegii absența?

Fost jucător al FCSB, depistat cu Covid

UTA Arad și FC Botoșani s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 24 din Liga 1, însă niciuna dintre echipe nu a reușit să își impună jocul, iar partida s-a încehiat la egalitate, scor 0-0. Adi Petre a fost scos din lot înaintea partidei, deși s-a antrenat alături de echipă duminică.

Fotbalistul s-a simțit rău înaintea partidei. Mai exact, atacantul în vârstă de 23 de ani a acuzat simptome specifice temutului virus din China.

În ciuda faptului că testul său a ieșit negativ, staff-ul arădean nu au dorit să riște. Astfel, l-au fost lăsat acasă pe Adi Petre. Oficialii au luat această decizie pentru a nu-i pune în pericol și pe ceilalți jucători din lot.

În absența lui Adi Petre, UTA nu a reușit să câștige în fața celor de la FC Botoșani, dar a urcat un loc în clasament. În acest moment, echipa are un total de 30 de puncte.

Cine este Adrian Petre

Adrian Petre a fost trimis de FCSB în toamnă la Cosenza, sub formă de împrumut. Oficialii lidetului din Liga 1 au luat această decizie pentru ca fotbalistul să își recapete forma sportivă, însă nu a reușit să se impună. Tocmai de aceea, el a revenit în România.

Laszlo Balint a explicat care este situația lui Adrian Petre și s-a declarat încântat de atitudinea cu are atacantul a revenit la Arad.

Adi Petre nu s-a simțit bine. I-am făcut un test rapid, a fost negativ, l-am repetat dimineață și a fost neconcludent, dar am preferat să nu riscăm. Era titular. Am considerat imperios necesar să luăm această măsură. Dacă nu aș fi crezut în el, nu aș fi acceptat transferul lui. Toată lumea de la club are încredere în potențialul lui Adrian Petre. Ceea ce este important este că el a venit o mentalitate bună pentru viitorul lui. Sunt 100% convins că dacă o va ține pe această linie a atitudinii și a motivației va reveni la forma care l-a făcut să se remarce ca fiind un potențial atacant al echipei naționale.”, a spus Laszlo Balint, conform Digi Sport.

Atacantul ajuns la 22 de ani a început fotbalul la Arad, inițial la Atletico și apoi la UTA, și a făcut pasul în străinătate în 2017, la Esbjerg, în Danemarca.

Adi Petre a fost transferat de FCSB în urmă cu un an, pentru 800.000 de euro, dar nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, marcând de trei ori în 16 jocuri.

VIDEOCLIPUL ZILEI