Fosta iubită a lui Horia Tecău, bătută zdravăn de un fost mare fotbalist. Momente dramatice trăite de Natalia

Gabriel Peneș 18.04.2021, 18:50

Fosta iubită a lui Horia Tecău, bătută zdravăn de un fost mare fotbalist. Momente dramatice trăite de Natalia Borges, fotomodelul brazilian de 35 de ani. Ea îl înlocuise pe jucătorul român de tenis cu o vedetă argentiniană. Totul a fost bine și frumos, până când fostul fotbalist a agresat-o fizic „până la sânge” pe Borges.

Fosta iubită a lui Horia Tecău, bătută zdravăn de un fost mare fotbalist

A căutat iubirea în altă parte și a găsit-o. Dar cam contondentă. Fosta iubită a lui Horia Tecău, bătută zdravăn de un fost mare fotbalist. Natalia Borges și jucătorul român de tenis au trăit o poveste de amor în vara anului 2019. Postările pe care le făceau pe rețelele de socializare dădeau impresia unui cuplu stabil și fericit. Dar cum nimic nu ține veșnic, a urmat despărțirea. Una despre ale cărei motive niciunul nu a vorbit.

Cert este că la scurtă vreme după aceea, Natalia Borges s-a afișat cu o nouă cucerire, Ezequiel Lavezzi (35 de ani). Un fotbalist trecut pe la echipe precum Genoa, Napoli și PSG. Cu 51 de selecții și 9 goluri marcate pentru naționala Argentinei. A urmat o altă perioadă de „lapte și miere”. Mai mult decât atât, Lavezzi a renunțat la fotbal la insistențele focoasei brazilience care spunea că îl antrenează ea pe iubitul goleador.

Fosta iubită a lui Horia Tecău, bătută zdravăn de un fost mare fotbalist. Momente dramatice trăite de Natalia
Fosta iubită a lui Horia Tecău, bătută zdravăn de un fost mare fotbalist. Momente dramatice trăite de Natalia Borges din cauza lui Ezequiel Lavezzi

Momente dramatice trăite de Natalia

De curând, însă, Natalia a anunțat despărțirea de Lavezzi. Și, spre deosebire de ruptura de Horia Tecău, a făcut public și motivul: violența acestuia.

Gata cu violența împotriva femeilor. Înainte de a admira o persoană, asigurați-vă că această persoană merită să fie admirată”, a scris Natalia Borges pe contul său de socializare.

Ea a mai spus că a făcut publice amănuntele despărțirii pentru a avertiza și alte femei în privința unei posibile experiențe similare.

M-am despărțit de Ponco (nr – porecla lui Ezequiel Lavezzi). Situația este foarte delicată, aș dori să îmi spun povestea pentru a avertiza alte femei care ar putea experimenta același lucru prin care am trecut și el. Nu vreau să îi stric imaginea lui Ezequiel, nu vreau să vorbesc despre asta. Subiectul este foarte sensibil și când mă voi simți pregătită voi vorbi. Ce mi s-a întâmplat va ajuta alte femei. Vă mulțumesc pentru tot”, a transmis Natalia Borges.

Nu e prima problemă pe care Ezequiel Lavezzi o întâmpină. Fostul fotbalist a denunțat-o pe Mariana Diarco, fosta lui iubită, pentru extorcare. Vedeta a dezvăluit la TV că fost șantajată de aceasta cu un videoclip intim trimis de acesta în perioada relației.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe