Fosta iubită a lui Țiriac s-a despărțit de prietenul fotbalist și și-a făcut cont pe OnlyFans. Ce tarif are

Alex Matei 05.03.2023, 20:03

Laurette este din nou singură. Vedeta TV s-a despărțit de fostul dinamovist Magaye Gueye, chiar dacă toată lumea se aștepta ca cei doi să se căsătorească. În trecut, femeia a avut o relație și cu Ion Țiriac.

Rămasă fără iubit, Laurette Atintdehou vrea să se concentreze pe viața profesională. Nu mai are timp de bărbați după ce a fost dezamăgită în dragoste. Ea a trăit o frumoasă poveste de iubire cu fotbalistul Magaye Gueye, însă relația s-a destrămat după un timp.

 

Să existe respect, să fie sincer, să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului, nu contează neapărat situația financiară, contează să fie un om bun și să știe ce înseamnă familie și valori ale familiei ca să poți să contruiești ceva. În zilele noastre sunt atât de multe opțiuni încât dacă deschizi telefonul poți să-ți alegi pe cine vrei. E greu să găsești cu cineva într-adevăr cu care vrei să faci o familie, a  spus Laurette.

În trecut, femeia s-a iubit cu Ion Țiriac și a avut numai cuvinte de laudă la adresa miliardarului român.

Adevărul este că e foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu, a povestit tânăra la un moment dat.

Ce tarif are pe OnlyFans

Laurette și-a făcut și pe OnlyFans, platforma pentru adulți, unde fanii o pot vedea în ipostaze senzuale în schimbul a 20 de dolari.

 

Am tot auzit diferite opinii și am vrut să încerc eu să mă conving! E o platformă în care poți face orice fel de content vrei tu, de la gătit, sport, sfaturi, Make-Up, modă, frumusețe, orice. E adevărat că e o platformă dedicată +18 ani, însă poți face ce content vrei tu nu e obligatoriu să faci content +18 dacă nu vrei! Mi-am făcut de două zile contul și deja sunt abonați, spre surprinderea mea.

Eu voi avea un content curat, atât poze cât și video, legat de metode de masaj. Este alegerea fiecăruia să urmărească sau nu, a declarat Laurette, conform click.ro

 

Urmăriți Playsport.ro și pe