Fosta soție a lui Adrian Cristea, deranjată de eticheta pe care i-a pus-o lumea. Ce a spus Denisa Nechifor: „Așa am fost catalogată”

Catinca Giosanu 06.06.2023, 08:32

Denisa Nechifor a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit despre relația ei și a Raniei, fiica pe care o are din căsnicia cu Adrian Cristea. Fosta iubită a ex-fotbalistului român și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri absolut emoționante.

Denisa Nechifor, despre relația cu fiica ei

Denisa Nechifor a declarat că are anumite idei care nu sunt așa moderne ca vremurile. Tocmai de aceea ea evită să își expună ideile în fața celor care nu fac parte din grupul ei de prieteni.

Mama Denisa este o mamă tânăra în primul rând, cu un copil adolescent deja. Una care reprezintă un ‘mix’ între o mamă modernă și una comunistă de-a dreptul. Cei care mă cunosc știu că am anumite idei care nu sunt așa moderne ca vremurile. Cred că suntem pe o pantă periculoasă. Eu îmi exprim ideile numai în grupul meu de prieteni. Am observant că, de nu ești în rând cu ce se întâmplă, riști să intri în adevărate ‘furtuni’ așa că mă feresc.”, a transmis Denisa Nechifor, conform revistei Unica.

”Mai întâi sunt mama și apoi sunt femeie”

Blondina a mai spus că a trebuit să muncească foarte mult pentru a demonstra lumii că nu este doar o soție de fobalist.

Mă consider un om echilibrat, care a muncit enorm pentru a demonstra că nu e doar o soție de fotbalist, așa cum am fost catalogată o lungă perioadă de timp. Îmi asum sută la sută că am dat naștere unei fetițe și mi-o cresc așa cum consider că e mai sănătos și mai bine. Mai întâi sunt mama și apoi sunt femeie. Nu cred că este neapărat bine, dar asta devenim când luăm decizia de a naște un copil.”, a adăugat fosta parteneră a lui Adrian Cristea.

”Nu îi place și nu își dorește să fie în atenția presei”

Denisa Nechifor este tare mândră de moștenitoarea sa. Ea a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să o crească singură, mai ales că Adrian Cristea a părăsit-o într-un moment în care era însărcinată. Cel mai mult îi place că fiica ei este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața personală, calitate pe care a moștenit-o de la ea.

Este vorba despre o întrebare personală și vreau să rămână în sfera asta. Nu mi-am etalat viața privată în public și Rania este la fel ca mine. Nu îi place și nu își dorește să fie în atenția presei. Nu pot răspunde la această întrebare, are legătură cu viața noastră de familie.

Urmăriți Playsport.ro și pe