Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus adevărul. De ce vrea să se mute în Dubai: „Căsnicie în trei”

Alex Cazacu 30.05.2023, 19:23

Fostul tenismen, Ilie Năstase, a fost căsătorit vreme de câțiva ani cu Brigitte Pastramă. Mai exact, căsnicia lor a durat aproape cinci ani, după care cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Într-un interviu recent, Brigitte a dezvăluit motivul pentru care vrea să se mute definitiv în Dubai. Bruneta a decis să părăsească România și să-și schimbe radical viața.

De ce vrea Brigitte Pastramă să se mute în Dubai. Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus adevărul

În ultimele zile, Brigitte Pastramă a tot vorbit despre mutarea în Dubai, dezvăluind și motivul pentru care a decis să facă această schimbare. Totodată, fosta soție a lui Ilie Năstase a vorbit și despre problemele cu care s-a confruntat în Emiratele Arabe.

Brigitte susține că a decis să își schimbe radical viață și să plece din țară. Ba chiar mai mult de atât, vedeta este dispusă să renunțe la confortul pe care îl are în România. Bruneta spune că face acest efort pentru a-i oferi fiicei sale un viitor mai bun, departe de tentațiile din București.

„Eu nu o fac pentru mine. Eu m-am acomodat cu ideea. O fac pentru copiii mei. Eu renunț la confortul meu din România, la mașinuța mea, la niște condiții mult mai mici, pentru că eu vreau ca Sara să studieze într-o țară în care să nu aibă acces la alcool”, a declarat Brigitte, pentru Antena Stars.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus adevărul. De ce vrea să se mute în Dubai
Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus adevărul. De ce vrea să se mute în Dubai

Brigitte Pastramă, despre căsnicia cu Ilie Năstase

Vreme de aproximativ cinci ani, Brigitte Pastramă a fost căsătorită cu marele tenismen român. În urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a deschis sufletul și a vorbit despre mariajul cu acesta. Vedeta susținea că a avut mult de suferit din cauza fostei partenere de viață a fostului tenismen.

„În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine. Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei.

Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta. Ea (n.red. – Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru, unde aveau niște aparate foarte primitive. Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a spus Brigitte, potrivit celor de la Cancan.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe