Foștii dinamoviști, șocați de situația din Ștefan cel Mare: „Mă uit la meciuri și îmi vine să schimb postul” Scenariu de coșmar pentru Uhrin | EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir / 14.03.2022, 19:20
Foștii dinamoviști, șocați de situația din Ștefan cel Mare: „Mă uit la meciuri și îmi vine să schimb postul” Scenariu de coșmar pentru Uhrin | EXCLUSIV Playsport Live

Numirea lui Dusan Uhrin la Dinamo, în locul lui Flavius Stoican, nu a avut până acum efectul așteptat. Înfrângerea cu Rapid a adâncit și mai mult criza de la echipă. Nu puțini sunt cei care se tem că Dinamo nu va mai prinde nici locul de baraj.

Dinamo a pierdut derby-ul cu Rapid, 1-3, iar Adi Matei a dezvăluit la Playsport Live cum i-a stricat Adi Mutu debutul lui Dusan Uhrin. Antrenorul ceh recunoaște că nu poate spera la mai mult și că se concentrează pe barajul de supraviețuire în Liga 1. Totuși, nu puțini sunt cei care se tem că nici barajul nu va mai fi o opțiune pentru roș-albi.

Foștii dinamoviști, șocați de situația din Ștefan cel Mare: „Mă uit la meciuri și îmi vine să schimb postul”

Cristi Pulhac a vorbit în cadrul emisiunii Playsport Live despre situația de la Dinamo. Fostul fundaș din Ștefan cel Mare îi apără pe Gabi Torje și Iuliu Mureșan. Totuși, recunoaște că se teme și de barajul pentru menținerea în primul eșalon.

„Dușan știe unde a venit și știa ce îl așteaptă. Nu știu dacă se bazează foarte mult pe meciurile astea. Din ce am înțeles, el se pregătește pentru baraj.

Majoritatea echipelor din Liga 1 au probleme. Cine a spus că 18 echipe nu ar fi OK pentru Liga 1… Dacă stăm să ne uităm acum pe clasament, cred că 5,6 echipe pot duce sezonul la final, cu contracte, cu tot. Restul sunt doar așa…

La Mediaș nu era așa mare presiune, dar la Dinamo este altceva. Deschizi televizorul și nu se vorbește nici măcar de CFR. Oricum, CFR Cluj va câștiga campionatul fără probleme.

Nimeni nu își dorește ca Dinamo să cadă în liga a doua, nu e bine. Absolut toată lumea ar trebui să ne gândim la viitorul nostru, steliști, fcsb-iști, timișoreni… toată lumea… Nu e bine nici pentru televiziune, nici pentru toată lumea.

Calitate are fiecare (dintre cei veniți la Dinamo – n.r.), dar e presiunea foarte mare. Nu e vorba de o echipă precum Clinceniul. Nu cred că Dinamo e o echipă chiar atât de rea… Mă uit chiar și la Mioveni…

Din punct de vedere sportiv, suporterii nu aveau ce să reproșeze. Au fost foarte multe lucruri inventate. Numai că eu nu aveam posibilitatea de a ieși la televizor. Și noi făceam cantonamente de luni până duminică, noi nu aveam o viață normală.

Eu sunt alături de ei, mulți dintre ei mă cunosc, trec printr-o perioadă grea. Eu sper să nu îi afecteze. Ca să retrogradezi cu Dinamo, e o pată mare pentru CV-ul tău. Mă uitam la unele meciuri și îți vine să schimbi postul”, a declarat Cristi Pulhac la Playsport Live.

Despre Gabi Torje

„Sunt unii care sunt în galerie acolo de foarte mult timp. E foarte greu, ați văzut ce goluri s-au luat aseară. E greu să revii și să refaci totul. Nu e nimeni care să ia decizii și să câștige singur în Liga 1. Uite, Mioveniul, câștigă în grup.

Și pregătirea și tot ce se întâmplă acolo. Toată lumea trage de jucători la maximum. Nu știu ce se întâmplă și la portari. Nu mai comparați vremurile alea când era Lobonț în poartă. Ce să mai vorbim, Lobonț nici nu avea nevoie de antrenor.

Dacă pleacă Torje, pe cine mai contestăm? Mai rămâne Filip. Bine, trebuie să știi când să dau replici, când să vorbești, să îți vezi de treaba ta. Ei îmi spuneau joacă tu bine și să vezi cum te pupă după aia.

Despre Mircea Rednic

Rednic a fost contestat din cauza că face multe transferuri. Dacă ne uităm, Stoican a făcut mai multe transferuri. Eu mă tot gândeam, bă, poate antrenorul, poate nu au fost bune transferurile anul ăsta. Dar jucătorii care vin nu pot să ducă situația asta și numele ăsta, Dinamo, în spate.

E foarte greu de jucat la o echipă mare, cu tradiție, se uită lumea la fiecare pas. Trebuie să te autodepășești.

Despre Iuliu Mureșan

Iuliu Mureșan? E un singur om în care toată lumea dă. Dar nu poți să faci toate alea, să aduci jucători, să faci transferuri, să te ocupi de licențiere, să mai stai să mai și răspunzi pe la toate emisiunile. A greșit, a spus omul, l-a pus pe barba lui pe Stoican… Dar ce vrei să facă omul mai mult.

Cum să spui de rea intenție, că nu ne batem la campionat cu CFR! Nu suntem la trei puncte de CFR.

Eu sper să nu ajungem la baraj. Mi-e frică de echipele… Le și urmăresc în ultimul timp, să vedem cu cine vom juca. Cred că se poate, mai sunt meciuri de jucat, dar vom vedea”, a mai spus Cristi Pulhac în cadrul emisiunii Playsport Live.

Sper să prindem barajul,
Mesaj al lui Marian Juhasz pentru Playsport