Fostul atacant de la Manchester United a arătat cum se trăiește în Arabia Saudită. Imagini din superluxosul avion privat al lui Al-Hilal. Video

Cosmin Olteanu 27.06.2023, 11:00
Fostul atacant de la Manchester United a arătat cum se trăiește în Arabia Saudită. Imagini din superluxosul avion privat al lui Al-Hilal. Video

Odion Ighalo, fostul atacant de la Manchester United, a arătat cum se trăiește în Arabia Saudită.

În prezent, Ighalo este jucătorul celor de la Al-Hilal, însă contractul acestuia urmează să expire la finalul acestei luni.

Fostul atacant de la Manchester United a arătat cum se trăiește în Arabia Saudită

Odion Ighalo a postat, în mediul online, un clip din avionul privat superluxos al lui Al-Hilal. Este vorba despre un Boeing 747-400, ale cărui 400 de scaune au fost înlăturate pentru a face loc unor completări de lux. Acestea includ un tron, o masă imensă, steaguri ale Arabiei Saudite, dar și numeroase saloane.

Potrivit celor de la The Sun, avionul a costat peste 200 de milioane de euro și este închiriat de prințul Alwaleed bin Talal, un miliardar saudit și fan al lui Al-Hilal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Odion Jude Ighalo (@ighalojude)

Ruben Neves a refuzat Barcelona pentru sacul de milioane al șeicilor de la Al-Hilal

Al-Hilal a anunțat, printr-un clip special, transferul mijlocașului defensiv Ruben Neves de la Wolverhampton.

Xavi l-a dorit cu insistență pe Ruben Neves la FC Barcelona, considerându-l înlocuitorul perfect pentru Sergio Busquets. Însă, mijlocașul portughez a ales „calea banilor” și a semnat cu Al-Hilal.

Potrivit cifrelor furnizate de jurnalistul Fabrizio Romano, Al-Hilal a plătit 55 de milioane de euro pentru transferul lui Ruben Neves. Aceasta este cea mai scumpă mutare făcută de un club din Arabia Saudită, în această vară.

Portughezul a semnat un contract valabil până în vara lui 2027 cu Al-Hilal.

În sezonul recent încheiat, Ruben Neves a dat șase goluri și o pasă decisivă în 41 de meciuri bifate pentru Wolverhampton.

Urmăriți Playsport.ro și pe