Fostul elev al lui Dan Petrescu sare în apărarea antrenorului campioanei: „Le-a fost violată intimitatea”

Bordei Radu / 24.05.2022, 14:56
Fostul elev al lui Dan Petrescu sare în apărarea antrenorului campioanei: „Le-a fost violată intimitatea”

Un fost jucător al lui Dan Petrescu sare în apărarea antrenorului de la CFR Cluj. Acesta a fost criticat dur, mai ales după ce a fost surprins în vestiar în timp ce scanda insulte la adresa rivalilor. Petrescu tocmai sărbătorea titlul, alături de jucătorii săi.

Cineva sare în apărarea lui Dan Petrescu, în scandalul imaginilor în care acesta înjură Steaua. „Oricine face asta în vestiar”

Iulian Apostol a fost unul din jucătorii de bază ai lui Dan Petrescu, pe vremea când acesta antrena Urziceniul. Acesta a jucat și la FCSB, dar nu crede că scandările jignitoare din vestiarul campionilor, de după meciul cu Craiova, sunt de condamnat.

Chiar mi se pare o ipocrizie mare. De parcă în alte vestiare se cântă balade sau imnul național. Dan PEtrescu s-a comportat normal. Venea după o perioadă foarte tensionată, Să nu uităm că, deși a demonstrat că este cel mai bun antrenor, a fost criticat în permanență. Mereu se zicea că echipa lui nu joacă sau mai știu eu ce, iar el le închide gura cu performanțe. Eu cred că oricine în locul lui ar fi procedat la fel, la cât de terfelit a fost. Cel mai bun antrenor din România a fost făcut praf. De tortura pshiciă la care a fost supus, ce ziceți?

Ce l-a deranjat pe Gabi Balint? Normal că Petrescu nu are nimic cu familiile steliștilor, nu e nebun. A fost doar o descătușare, un moment de maximă euforie, a declarat Apostol, la Gold FM.

„Le-a fost violată intimitatea. Cine a făcut asta, este de condamnat. Ce credeți că se cântă în vestiar la Dinamo sau Rapid?”

Fostul mijlocaș a identificat cine este vinovat pentru scandalul provocat în urma apariției imaginilor în presă. Cei care au permis presei să filmeze în vestiar ar trebui trași la răspundere, crede Apostol.

Este un lucru din vestiar, o sărbătoare, un lucru intim. Aceste imagini nu ar fi trebuit să apară niciodată. Păi, la Rapid sau Dinamo ce s-o cânta oare? Nu știu de ce ne prefacem surprinși. A, dacă lua Petrescu microfonul în Piața Universității, atunci da, era foarte grav. Consider că le-a fost violată intimitatea. Asta e mai grav. Că presa le-a violat vestiarul.

nu cred că este cineva în măsură să judece ce este acolo, sunt lucruri de vestiar. La mine în casă fac ce vreau. Cel care a fost acolo este de condamnat. Poate a strigat și el, dar apoi a dat imaginile, a continuat Apostol