Fostul fotbalist de la Steaua și Dinamo care nu se mai poate viziona meciuri deloc: „Îmi face rău când mă uit la fotbal”

Iosif Pintilie 18.02.2023, 19:01
Fostul fotbalist de la Steaua și Dinamo care nu se mai poate viziona meciuri deloc: „Îmi face rău când mă uit la fotbal”

Dennis Șerban era cândva unul dintre cei mai importanți jucători români. Acesta a îmbrăcat tricoul Stelei, dar și pe cel al lui Dinamo. Marea provocare a fost însă să joace la Valencia.

Dennis Șerban și dorul de fotbal

Fostul jucător nu mai are treabă cu fotbalul, dar regretă că a dispărut din peisaj. Deși are alte preocupări acum, susține că a greșit în 2007, când a ales să se retragă. Mai mult, el spune că îi este atât de dor de fotbal încât nu mai poate urmări „sportul rege”.

„Nu mai nicio legătură cu fotbalul. Mi-am făcut niște firme, niște societăți… Am vrut să fiu antrenor, dar uite că m-am rupt definitiv.

Am avut un meci direct cu ei, la Steaua, am pierdut. La scurt timp după meciul ăla am semnat. Acolo eram într-un necunoscut, un copil, venit din România. Am avut noroc că era Adrian acolo, Sabin, Gabi Popescu… m-au ajutat foarte mult.

Cred că am făcut o greșeală mare (să mă retrag), dar asta e. Mi-o asum.

M-am simțit așa… nu știu… am avut un sentiment neplăcut și am hotărât să mă retrag.

Îmi face rău când mă uit la fotbal. Îmi e dor de el și mă răscolește. Evit de multe ori, am mers și pe stadioane… îmi face mult rău! Îmi e dor de el”, a spus Dennis Șerban, pentru sport.ro.

Dennis Șerban a făcut parte din lotul Valenciei din care mai făceau parte Adrian Ilie, Sabin Ilie și Gabi Popescu. Printre antrenorii cu care a lucrat se numără Rafael Benitez ori Claudio Ranieri. A debutat pentru „lilieci’ în 1998. Villarreal, Elche, Cordoba și Poli Ejido sunt echipele pentru care a mai evoluat în Spania.

Un alt jucător de la FCSB, pe lista marilor cluburi

Edjouma a ajuns la FCSB acum un an, fiind cumpărat de la FC Botoșani pentru 360.000 de euro. Mijlocașul francez a devenit un stâlp la mijlocul terenului, având prestații remarcabile  atât pe faza ofensivă, cât și pe cea defensivă.

Basarab Panduru este încântat de el, spunând că a ajuns să coste 2.5 milioane de euro.

”Pare un jucător tot mai util, dar util care se vede. Şi Olaru e un jucător care face lucruri, care aleargă, că pregăteşte spaţii pentru colegi, dar nu se vede în reuşite. Nici măcar în pase de gol. Edjouma, uşor, uşor, uite că arată bine şi cred că preţul în creşte de la meci la meci.

Valora un milion, acum valorează 2,5 milioane de euro, dacă nu trei. El pleca, pleca cu mingea, cu faţa spre poarta adversă, nu era ‘cinciarul’ ăla care stă stea între fundaşii centrali, să facă triunghiul, să fie primul om în apărarea fundaşilor centrali.

El pleca cu faza, se trezea în careu, venea centrarea, dădea cu capul, nu ţinea poziţia lui. Probabil că atunci şi-au dat seama că nu e mijlocaş defensiv, ‘hai să-l bagăm altceva, să profităm’”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe