Fostul jucător de la Arsenal a rămas paralizat după ce i s-au pus droguri în băutură. Caz șocant în Anglia

Iosif Pintilie 25.04.2023, 13:55
Fostul jucător de la Arsenal a rămas paralizat după ce i s-au pus droguri în băutură. Caz șocant în Anglia

Un fost jucător de la Arsenal are probleme medicale mari, din cauza unei seri petrecute într-un club din Londra.

Daniel Cain era sănătos tun când a ales, în 2020, să iasă în oraș alături de prietenii lui. În urma acelei seri, el a rămas tetraplegic.

Drama prin care trece familia lui Daniel Cain

Pe 9 iunie 2020, prietenii lui au observat că pielea lui capătă o culoare ciudată. El nu se trezea, așa că s-a trecut la efectuarea primului ajutor, la fața locului fiind chemată o ambulanță.

Medicii din ambulanță l-au resuscitat 24 de minute, dar creierul său a rămas fără oxigen.

„Când am aflat, mi s-a activat imediat instinctul de mamă. L-am sunat pe tatăl său, care era la serviciu, iar sora lui s-a întors din Essex. În jurul orei 3-4 dimineața au încercat să ne pregătească, spunându-ne că nu se va trezi, dar eu am spus să mai încercăm. Nu aveam de gând să accept că nu-și va reveni. A fost înconjurat de o mulțime de oameni în acea noapte în care s-au întâmplat foarte multe. Credem că a fost drogat. Când s-a trezit, nu putea face nimic, nu se putea mișca. Era ca un nou-născut, dar asistentele au spus că le urmărea cu privirea.

Își revine treptat și starea sa se îmbunătățește”, a declarat mama sa, Tracey Cain, pentru The Independent.

Se pare că într-adevăr acesta a fost drogat. În băutura sa au fost puse diverse substanțe periculoase, care l-au adus în această stare.

După doi ani și jumătate petrecuți prin spitale, Daniel Cain s-a întors acasă, însă problemele sale medicale nu au fost rezolvate.

„Din nou, pentru că sunt mama lui, voi accepta și voi face tot ce pot, dar am simțit o adevărată presiune. Din cauza Covid-19, nu mi s-a permis să intru în spital pentru a învăța de la asistente cum să-l ridic și să-l manipulez, iar în cazul leziunilor suferite la măduva spinării, există lucruri de învățat precum gestionarea intestinelor și a vezicii urinare, iar pielea lui este, de asemenea, foarte sensibilă. A fost pur și simplu o schimbare completă a stilului de viață”, a mai spus mama fostului fotbalist.

Fanii lui Arsenal au creat un link de donații care poate fi accesat aici. Peste 70 000 de lire sterline s-au strâns până acum.

Urmăriți Playsport.ro și pe