Milionarul Caius Covrig, care a locuit în Statele Unite, a dezvăluit cum își plătește angajații și ce bonusuri le oferă, pentru a se asigura că toată lumea este mulțumită.
Sportivul român care a devenit milionar la doar 27 de ani nu este deloc zgârcit și caută să satisfacă nevoile angajaților săi. Tânărul știe că numai în acest fel îi poate convinge să rămână alături de el și ”să nu fugă” la concurență.
Caius Covrig a petrecut o lungă perioadă în Statele Unite ale Americii. Fostul baschetbalist este în prezent un antreprenor de succes din Bușteni, care a ajuns să facă furori cu videoclipurile sale pe TikTok, unde a devenit viral. El deține, printre altele, un hotel de lux, dar nu are de gând să se oprească aici.
Tânărul milionar a fost invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță”, unde a făcut o serie de dezvăluiri spectaculoase despre afacerile pe care le administrează și nu numai. Cu această ocazie, s-a aflat cât de generos este fostul jucător de baschet când vine vorba de angajații săi.
Controversatul om de afaceri a subliniat că-i place să-și motiveze angajații și a spus că se gândește tot timpul la binele acestora.
Eu chiar am gândit pe parte de comisioane către angajați. Îmi place foarte mult să îi motivez. Încă lucrez la treaba asta, pentru că trebuie să funcționez undeva real cam la 3 luni să îmi dau seama, mai ales că eu am deschis în decembrie, într-o perioadă de full trafic.
”Trebuie să am și o perioadă cu o lună mai slabă, foarte bună și una medie, ca după 3 luni de business să trag o linie și să fac un grafic pe ce a mers și nu a mers. Automat îi motivez cu comisioane.”, a declarat Caius Covrig, la emisiunea „Fiță cu Adiță”.
Sportivul care a renunțat la visul american pentru a se ocupa de hotelul din Bușteni a precizat că a deschis recent un restaurant în Brașov și a spus ce specific are acesta.
M-am mutat de o lună la Brașov, mi-am deschis locația asta. A trebuit să mă mut ca să fiu implicat în business, îmi place foarte mult.
”Este un restaurant tip lounge, restaurant în fiecare zi și pe weekend avem cele mai tari petreceri, tematici diferite, DJ diferiți. (…)
Eu chiar sunt foarte mulțumit, am început în forță. Cel mai mare plus pentru mine la această locație a fost poziționarea. Pentru mine restaurantul este cel mai de interes, clubul înseamnă extra bani, extra distracție. Aici este un concept gourmet, internațional, la Bușteni am fine dining, aici este gourmet internațional, de la vită, fructe de mare, tot ce vrei.”, a mai spus faimosul afacerist.