Fostul star de la Real Madrid iubește o rapidistă. Mijlocașul care a făcut furori în naționala Olandei a venit în România și a văzut meciul pe viu

Radu Bordei 09.01.2023, 09:41
Fostul star de la Real Madrid iubește o rapidistă. Mijlocașul care a făcut furori în naționala Olandei a venit în România și a văzut meciul pe viu

Surpriză mare în tribunele Sălii Polivalente, la meciul de handbal al Rapidului. Un fost star de la Real Madrid a trăit la intensitate maximă partida giuleștencelor cu Buducnost. Succesul clar al campioanei României a fost savurat de fostul mare fotbalist.

Spectator de lux pentru fetele de la Rapid. Un fost star de la Real Madrid le-a încurajat din tribună

Fostul fotbalist olandez, Rafael van der Vaart a fost și el în tribună, în Sala Polivalentă. Acesta și-a susținut iubita, pe Estevana Polman, care a și făcut un meci foarte bun pentru Rapid. A fost cea mai bună marcatoare, cu 6 reușite, într-o partidă câștigată clar de campioana României. Olandezul care a jucat la echipe precum Hamburg, Tottenham sau Real Madrid s-a declarat încântat de atmosferă. Van der Vaart a fost adversarul Rapidului în dubla istorică a giuleștenilor cu Hamburg, în 2005.

E o nebunie! Am văzut multe meciuri de handbal la viața mea, în toată lumea, dar asta nu se compară cu nimic. S-au descurcat fantastic, a fost plăcut să îl urmăresc. Știu mai multe despre fotbal, dar ador să urmăresc astfel de evenimente. Din iunie sau iulie voi veni în București.

Sunt deja fanul Rapidului. București e un oraș superb, oamenii sunt pe măsură. Acum voi sta aici timp 5 zile. De asta e frumos sportul! E plăcut să asculți o astfel de galerie. Vreau să vizitez clubul de fotal Rapid. Am jucat împotriva lui Adrian Mutu, sper să mă primească la meciuri. Am jucat cu mulți români, cu Cristian Chivu, cu Bogdan Lobonț. Cunosc multă lume”, a mărturisit fostul fotbalist la finalul jocului.

Sorina Grozav vrea calificare direct în sferturile Ligii Campionilor

Giuleştencele sunt în lupta pentru un loc în sferturile de finală ale competiţiei. Dar marele ţel al trupei antrenate de Carlos Viver este calificarea în Final Fourul care va avea loc la Budapesta, în weekendul 3-4 iunie 2023.

A fost un meci bun. Ne bucurăm că am câștigat şi am mai adus încă trei puncte. Sperăm să o ținem tot așa şi să ajungem la Budapesta. Noi ne dorim să continuăm meciurile excepționale şi ne bucurăm că am putut mai ales că a fost primul meci după sărbători şi poate începeam un pic mai greu, dar a fost foarte bine pentru noi.

Mă bucur că sunt cea mai bună marcatoare a Rapidului, dar nu sunt suta la sută mulțumită de mine. Sper să dau mai mult. Știu că pot mai mult. Lucrez la greșelile mele. Tot timpul suporterii ne împing de la spate, ne dau altă emoție, altă viaţă. Ne bucurăm că ne sunt alături indiferent de rezultat.

Cu Esbjerg meciul începe de la zero, mai ales că jucăm în deplasare. Sperăm să facem un joc bun şi să câştigăm. Trebuie să o luăm treptat, mai sunt câteva meciuri decisive, dar eu sper să fim acolo la final, a declarat handbalista la microfonul Digi Sport, după partida din Sala Polivalentă.

Urmăriți Playsport.ro și pe