Fotbalist din naționala artiștilor, uluit de un bărbat pe tocuri: „Cel mai tare! Are o față puternică”

Alex Cazacu 12.05.2023, 20:07
Fotbalist din naționala artiștilor, uluit de un bărbat pe tocuri: „Cel mai tare! Are o față puternică”

Nu cu mult timp în urmă, Aurelian Temișan, fotbalist la Națională Artiștilor, a oferit un interviu inedit. Juratul de la „Te cunosc de undeva!” a vorbit despre familie, dar și despre cele mai grele momente din viața sa. Totodată, el a dezvăluit și cine este artistul care l-a uimit cel mai tare în emisiunea de la Antena 1.

Artistul care la uimit pe Aurelian Temișan. Ce spune fotbalistul din naționala artiștilor despre acesta

În cadrul unui interviu pentru Cancan, Aurelian Temișan a făcut dezvăluiri incredibile cu privire la cele mai grele momente din viața lui. De asemenea, juratul de la Antena 1 a dezvăluit cine este artistul care l-a impresionat cel mai mult la „Te cunosc de undeva!”.

Întrebat de reporterii cancan.ro cine l-a uimit cel mai tare în toate sezoanele în care a stat la masa juriului, Temișan a dat un răspuns neașteptat. În opinia artistului, „cel mai tare din parcare”, este Jorge. Se pare că Aurelian este de-a dreptul uluit de abilitățile acestuia de se transforma în diferite personaje.

„Cel mai tare și mai tare rămâne Jorge din parcare. Când am zis Jorge, mă refer și la cameleonismul pe care l-a avut. Și căutați doar atât ‘Jorge – Beyonce’. Fantastic, să ajungă să meargă pe stradă cu tocuri sau să conducă cu tocuri e mare lucru. Iar fața lui a permis să se transforme în cele mai multe dintre personajele pe care le-a primit. Eu nu zic că el nu are o față puternică, dar a mea nu e deloc cameleonică. Orice ai pune mine, îți dai seama că undeva e Temișan”, a mărturisit artistul.

Artistul care l-a uimit pe Aurelian Temișan
Artistul care l-a uimit pe Aurelian Temișan

Aurelian Temișan, portar la Naționala Artiștilor Fotbaliști

După cum se arată pe site-ul echipei, Temișan a debutat la Naționala Artiștilor Fotbaliști în 1991, la partida România – Italia (3 – 5). Atunci, Aurelian a jucat contra lui Ramazotti care, pe lângă faptul că era un cântăreț de renume, era și un bun jucător de fotbal.

Când s-a alăturat echipei, Aurelian Temișan avea doar 19 ani. Potrivit nafro.ro, el este unul dintre membrii fondatori ai echipei. Printre realizările artistului la Naționala Artiștilor Fotbaliști se numără și următoarele:

  • Campion Mondial „Art-Fotball 2014”, la Moscova
  • Locul III la categoria „Cea mai bună voce”,  la Festivalul „Art – Football 2014”
  • Locul III la categoria  „Cel mai bun show”, alături de Națională Artiștilor Fotbaliști (Art – Football 2014)
  • Vicecampion Mondial la Campionatul Mondial „Art – Football 2013” (Moscova)
  • Premiul pentru popularitate ART FOOTBALL 2007 Sochi.
Urmăriți Playsport.ro și pe