Fotbaliștii de la CSA Steaua, „băgați în ședință” de fani după umilința cu Dinamo

Cosmin Olteanu 16.05.2023, 09:59
Fotbaliștii de la CSA Steaua, „băgați în ședință” de fani după umilința cu Dinamo

Fotbaliștii de la CSA Steaua, „băgați în ședință” de fani după umilința cu Dinamo! CSA Steaua a fost învinsă de rivala Dinamo cu scorul de 0-3, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 2.

În acest moment, echipa Armatei se află pe locul secund în Liga 2, care duce direct în Superliga, numai că Legea Sportului nu permite formației roș-albastre să evolueze în primul eșalon, din cauza formei de organizare a clubului bucureștean.

Fotbaliștii de la CSA Steaua, „băgați în ședință” de fani după umilința cu Dinamo

La finalul meciului de pe „Arena Națională”, cei apromixativ 3.000 de suporteri steliști, preznți în peluză, i-au „băgat în ședință” pe elevii lui Daniel Oprița. Timp de aproximativ un sfert de oră, ultrașii le-au cerut explicații jucătorilor și i-au certat.

În ultima etapă de campionat, CSA Steaua o va întâlni, acasă, pe Gloria Buzău. Meciul este programat duminică, de la ora 13:00, pe stadionul „Ghencea”.

Daniel Oprița, atac la conducerea CSA Steaua

La flash-interviul de după meci, Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, a lansat o serie de atacuri la adresa juristului Florin Talpan, dar și a conducerii clubului.

„Le-am spus în vestiar și așa, la felul în care am jucat sau n-am jucat, era nedrept să scoatem un rezultat de egalitate. O victorie meritată, erau mult mai motivați. Eu spun că atâta putem.

Ceva s-a întâmplat, nu știu. Jucători care s-au mișcat, au fost primii la minge, sunt lucruri pe care noi nu le-am făcut. Ăștia suntem, poate e prea mult pentru noi ce am făcut. În momentul ăsta mi-e greu, trebuie să recunosc. Nu știu ce să mai spun, nu pot să-mi explic. Dacă stăm să ne uităm în urmă, am avut două meciuri câștigate cu Dinamo, dar cu noroc, n-am controlat niciun meci. Și în seara asta puteam câștiga, dar nemeritat, pentru că n-am avut decât un șut la poartă. Trebuie să fii motivat, când vezi ce e în tribună nu-ți vine să mănânci terenul.

Îmi pare rău de suporteri. Ca să fiu cu Iașiul, trebuie să am buget să pot să fac transferurile pe care le-au făcut ei. S-au întărit, și-au schimbat mai mult de jumătate de echipă cu jucători din Liga 1, noi am rămas la fel și tot suntem pe locul doi. Așa, slabi sau cum suntem.

Nu pot să spun cum arată viitorul acestui club, doar că trebuie să ne grăbim, să vedem ce facem de la vară. Într-o săptămână ar trebui să știm ce obiectiv avem în sezonul viitor, să vedem ce jucători să luăm. Noi acum ne-am propus să ajungem în playoff și am reușit, am făcut multe puncte, am condus sezonul regulat”, a spus Daniel Oprița, la finalul meciului cu Dinamo.

Urmăriți Playsport.ro și pe