Prințul a rămas fără bani? Fotbalistul român care a câștigat sute de mii de euro nu i-a plătit fiicei sale pensia alimentară

Marian Cărăvan 18.12.2020, 20:51
Prințul a rămas fără bani? Fotbalistul român care a câștigat sute de mii de euro nu i-a plătit fiicei sale pensia alimentară

A jucat la cel mai înalt nivel, la granzii României, Steaua și Dinamo, unde a câștigat sume importante. Cu toate acestea, nu a plătit niciodată pensie alimentară pentru singurul copil. A fost dat de gol chiar de cea care i-a fost parteneră de viață.

A încasat sute de mii de euro din fotbal, dar nu dă un ban pentru creșterea singurului copil

Adrian Cristea era cotat la un moment dat drept unul dintre cei mai buni fotbaliști români, cu șanse de a ajunge la echipe de top din Europa. Singura experiență internațională a fost însă una sporadică, în Belgia, unde a evoluat la Standard Liege, sub formă de împrumut de la Steaua București. Fotbalistul s-a „stins” însă ușor-ușor, din cauza vieții extrasportive.

Adrian Cristea a avut succes la femei și nu a stat prea mult pe gânduri când a cunoscut-o pe frumoasa Denisa Nechifor, cea care i-a fost parteneră de viață timp de nouă ani. Rodul iubirii lor este Rania, o fetiță care are acum 11 ani. Adrian și Denisa nu mai formează acum un cuplu, dar asta nu-i împiedică pe cei doi să comunice. De altfel, chiar Denisa spune că relația sa cu „prințul” Cristea e una bună.

„Cu Adi sunt în relații foarte bune. Rania are o relație specială cu tatăl ei, încurajată de mine de când s-a născut, și așa va fi și în continuare”, spune Denisa Nechifor.

Cu toate acestea, Denisa spune că fostul fotbalist nu a plătit niciodată pensie alimentară pentru fetița lor. Chiar ea a renunțat la acest drept și a crescut-o pe Rania din banii ei. Dar recunoaște că Adrian Cristea își iubește copilul.

„Pensie alimentară nu am avut niciodată! Nu am cerut, nu mi s-a dat. Nu am avut pretenții financiare și asta pentru a asigura liniștea copilului. La noi a fost un pic mai complicat, dar am preferat ca eu să renunț la o parte din pretențiile pe care le au mamele și la drepturile copilului pentru a avea liniștea aceea. Adi este un tată care-și iubește enorm copilul, vine în vizită la copil, este acolo când am nevoie fizic de el”, a spus Denisa Nechifor, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Adrian Cristea a încasat sute de mii de euro din fotbal, dar nu dă un ban pentru creșterea singurului copil
Adrian Cristea a încasat sute de mii de euro din fotbal, dar nu dă un ban pentru creșterea singurului copil
Urmăriți Playsport.ro și pe