UPDATE Trupul fotbalistului Christian Atsu a fost găsit în urma cutremurului devastator din Turcia. Cum și-a schimbat singur soarta, într-o clipită

Catinca Giosanu 18.02.2023, 10:38
UPDATE Trupul fotbalistului Christian Atsu a fost găsit în urma cutremurului devastator din Turcia. Cum și-a schimbat singur soarta, într-o clipită

Noi dezvăluiri ies la suprafață despre fotbalistul Christian Atsu la 11 zile de la producerea seismului devastatos din Turcia. Internaționalul ghanez avea bilet să plece într-o altă țară în ziua în care țara din Orientul Mijlociu a fost lovită năprasnic de un cutremur puternic, cu magnitudinea 7,8 pe scara Richter.

UPDATE 18 februarie, ora 10:38

Christian Atsu a fost găsit mort. Trupul neînsuflețit al fotbalistului de la Newcastle United a fost descoperit sub dărâmăturile clădirii în care locuia în Turcia. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de către agentul său.

Trebuie să anunț că, din păcate, corpul lui Christian Atsu a fost recuperat în această dimineață. Cele mai profunde condoleanțe merg la familia sa și la cei dragi. Aș dori să profit de această ocazie pentru a mulțumi tuturor pentru rugăciunile și sprijinul lor. Vă rog ca, în timp ce facem aranjamentele necesare, să respectați cu toții intimitatea familiei în aceste momente foarte dificile.”, a scris Nana Sechere pe contul oficial de Twitter.

Familia jucătorului ghanez a sperat până în ultima clipă că Atsu va scăpa cu viață. Din nefericire, medicii nu au mai avut ce să facă în cazul lui.

Fotbalistul Christian Atsu putea scăpa cu viață din cutremurul devastator din Turcia

Christian Atsu este în continuare dispărut, la aproape două săptămâni după cutremurul masiv care a provocat aproape 40.000 de morți în Turcia și Siria. Fatih Ilek, managerul lui Hatayspor, a declarat la un post de radio că fotbalistul în vârstă de 31 de ani avea bilet pentru a pleca din Turcia cu câteva ore înainte de seism.

Potrivit oficialului, jucătorul ghanez și-a schimbat planurile în ultima clipă. El ar fi decis să nu mai plece din Turcia după ce a marcat golul victoriei într-un meci din prima ligă.

Acesta a fost destinul lui. Avea bilet de plecare, dar pentru că a jucat bine şi a marcat, s-a răzgândit în privinţa plecării. A fost surprins de un cutremur în cea mai fericită zi a sa. Avea avion la ora 23.00. Urma să plece la Istanbul, iar apoi în Franţa. S-a răzgândit, este literalmente o tragedie.”, a explicat Fatih Ilek.

Familia continuă căutările: ”Inimile noastre sunt frânte”

Familia fotbalistului ghanez nu își găsește liniștea. Sportivul încă nu a fost găsit, iar bilanțul victimelor continuă să crească. Ultimele date obținute de aproapiții lui Atsu arată că el a locuit într-o cameră de hotel până să fie dat dispărut. Apropiații lui au declarat că au găsit acolo două pereche de pantofi.

Agentul lui Christian Atsu, Nana Sechere, a făcut un apel disperat către salvatori după ce a identificat zona camerei unde locuia fotbalistul ghanez.

S-au scurs nouă zile și încă nu l-am localizat. Scenele sunt inimaginabile și inimile noastre frânte de toate pierderile de vieți. Imaginile termice arată că sunt semne de viață. A fost identificată zona camerei unde locuia și s-au găsit două perechi de pantofi.”, a transmis agentul jucătorului.

Urmăriți Playsport.ro și pe