Fotbalistul de la FCSB care nu îi răspundea lui Gigi Becali la telefon. Ce l-a supărat pe Constantin Budescu

Gabriel-Alexandru Ioniță 11.01.2023, 13:09
Fotbalistul de la FCSB care nu îi răspundea lui Gigi Becali la telefon. Ce l-a supărat pe Constantin Budescu

Gigi Becali este recunoscut în fotbalul românesc pentru „tendința” sa de a-și suna frecvent antrenorii și jucătorii, pentru a le cere explicații în principal. În linii mari, patronul FCSB-ului nu este „confruntat” în astfel de situații. Există însă și unele excepții.

Cum a combătut Constantin Budescu „strategia” lui Gigi Becali

Una dintre ele este reprezentată de Constantin Budescu, fost jucător la echipa roș-albastră în două rânduri, în sezonul 2017-2018 și în prima parte a sezonului 2021-2022. Mijlocașul ofensiv de 33 de ani, ajuns între timp la Petrolul Ploiești, a dezvăluit că nu a acceptat acest tip de tratament din partea lui Gigi Becali și că a acționat în consecință.

„Da, mai discutam la telefon, mă mai suna. Dacă țin minte, m-a sunat după un meci. Am ieșit la pauză și am zis eu la interviu că nu meritam sau ceva de genul. După, m-a sunat să mă întrebe de ce am zis asta. I-am zis că voiam să mai joc. Cam asta a fost singura discuție. După care, nici eu nu i-am mai răspuns când m-a sunat. Apoi ne-am împăcat și am început să vorbim din nou de fotbal.

Dar nu vorbeam despre fotbal. Mă întreba ce fac, cum sunt și așa mai departe. Și acum vorbesc cu el, am vorbit și de ziua dânsului, adică suntem într-o relație ok, d-aia am și preferat să ne strângem mâna ultima oară când am fost și să rămânem prieteni”, a spus Budescu la Digi Sport.

De ce a renunțat patronul FCSB-ului la serviciile „magicianului”

Gigi Becali a spus în ianuarie 2022 că Budescu nu se ridica la nivelul așteptărilor și, în plus, avea și un salariu foarte mare la acel moment.

Am auzit că s-a supărat Mustață că ’Domne, îl dai pe Budescu?’ Dar, eu te întreb pe tine ce fac cu banii familiei mele, mă? Vedeți-vă fiecare de familie, de bani, de afaceri. Eu îmi văd de casa mea, de familia mea.

Mi-a zis Meme. Ce să fac cu Budescu? Să îl țin pe Budescu să doarmă pe teren și să îi dau 25.000 de euro pe lună? Nu, tată, facem economie. Nu se știe ce vremuri vin, pandemie, mandemie. Stăm frumos liniștiți, că așa am făcut în viață.

Sunt milionari care pierd toate alea, bărci, avioane. Eu nu vreau să pierd nimic. Eu vreau să stea liniștite fetele mele și nepoții mei.

Înainte aveam altă mentalitate. Atunci căutam celebritatea, acum fotbalul e idolatrie și business. Nu vreau niciodată să însemne să risc eu banii familiei.

Și atunci, Budescu, la revedere, nu îi dau eu 25.000 de euro pe lună. Keșeru, mai avem nevoie de el, îl ținem până în vară.

În vară facem retușuri, dacă avem șansă să luăm campionatul, mai băgăm 5 milioane de euro”, a spus atunci Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe