Fotbalistul de naționala Spaniei se iubește cu fata Regelui Felipe. Povestea de amor ținută la secret de iberici (GALERIE FOTO)

Iosif Pintilie 04.12.2022, 14:08

Un  jucător din naționala Spaniei ar putea da lovitura. Pablo Gavi (18 ani) este împreună cu moștenitoarea tronului Spaniei, fiica regelui Felipe al Spaniei.

Presa din Spania spune că Alteța Sa Regală, Prințesă de Asturia, Leonor de Todos los Santos de Borbón Ortiz formează un cuplu cu puștiul minune de la FC Barcelona.

Vestea a ajuns și în vestiarul naționalei. Cei din ”furia roja” îl poreclesc pe Gavi ”micul prinț”, aluzie la relația lui. Casa regală susține această relație, anunță presa iberică.

Gavi, al treilea cel mai tânăr marcator din istoria Cupei Mondiale

La 18 ani și 110 zile, Gavi a devenit al treilea cel mai tânăr marcator din istoria Cupei Mondiale de fotbal masculin. El este depășit în acest clasament doar de legendarul Pele, care a înscris la vârsta de 17 ani și 239 de zile la Cupa Mondială din 1958 contra Țării Galilor, și de mexicanul Manuel Rosas, care a marcat la 18 ani și 93 de zile, la chiar prima ediție a acestei competiții, cea din 1930, în fața Argentinei.

Astfel, Gavi este cel mai tânăr marcator la o Cupă Mondială de la Pele din 1958 până în prezent. De asemenea, tânărul mijlocaș ofensiv se poate lăuda că a devansat în acest top nume grele, precum Michael Owen și Lionel Messi.

Regele Spaniei, vizită în vestiarul La Furia Roja

Spania a stabilit scorul Campionatului Mondial din Qatar, după ce a trecut de Costa Rica cu scorul de 7-0. Ibericii sunt în optimile competiției și au un culoar accesibil până în finală, fără echipe precum Brazilia, Argentina sau Olanda.

După meciul cu Costa Rica, primul pentru iberici la mondialul din Qatar, elevii lui Luis Enrique au avut parte de o vizită neașteptată. În vestiar a venit regele Spaniei, pentru a-și felicita conaționali pentru victoria uriașă pbținută.

„În viaţa mea nu am asistat la o partidă a selecţionatei cu un astfel de rezultat. Am fost încântaţi, la fel ca toţi ceilalţi. În afara rezultatului, ne-a făcut plăcere să vă urmărim cum jucaţi.

Nu sunt un expert, dar un am văzut nicio greşeală („eu da”, l-a completat selecţionerul Luis Enrique, aflat alături). A fost o adevărată bucurie, un spectacol şi este frumos să începi aşa, deşi, evident, este un drum lung de parcurs”, le-a spus Felipe al VI-lea, regele Spaniei.

Imediat după, Președintele Guvernului Spaniol, Pedro Sanchez, a postat pe Twitter un mesaj de susținere și felicitare pentru cei din Furia Roja.

„Debut impresionant pentru Spania la Cupa Mondială. Ce joc grozav! Felicitări întregii echipe pentru această victorie istorică. Până la următoarea! #VamosEspana!”.

Urmăriți Playsport.ro și pe