Fotbalistul pe care Mirel Rădoi i l-a luat lui Gigi Becali a fost prezentat oficial. Transferul anunțat la arabi

Bogdan Solomon 28.06.2023, 23:29
Fotbalistul pe care Mirel Rădoi i l-a luat lui Gigi Becali a fost prezentat oficial. Transferul anunțat la arabi

Inevitabilul s-a produs! Fotbalistul pe care Mirel Rădoi a reușit să i-l „fure” nașului Gigi Becali a fost prezentat oficial miercuri, 28 iunie, în Emiratele Arabe Unite, la Al Bataeh.

A fost prezentat oficial fotbalistul pe care Mirel Rădoi i l-a luat lui Gigi Becali

Este vorba despre Ulrich Meleke, mijlocașul defensiv pe care patronul roș-albaștrilor a încercat să-l transfere în această vară, dar nu a avut sorți de izbândă. Șeicii le-au oferit celor de la FC Voluntari 350.000 de euro în schimbul său.

I-au impresionat, evident, evoluțiile din precedenta stagiune a Superligii, în care a bifat nu mai puțin de 36 de partide, majoritatea ca titular. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru FC Botoșani, dar și CFR Cluj.

Al Bataeh a evitat in extremis retrogradarea după ce a ocupat poziția a 12-a, ultima deasupra zonei periculoase, la doar un punct distanță, nu se poate lăuda cu vreun trofeu important, iar valoarea lotului depășește cu puțin 8,33 milioane de euro. Cel mai important jucător este portughezul Joao Novais, cotat în momentul de față la 1,5 milioane de euro. Meleke, în schimb, este evaluat la 800.000 de euro.

De altfel, ilfovenii au anunțat la rândul lor mutarea și i-au urat toate cele bune mijlocașului originar din Coasta de Fildeș: „Mulțumim, Ulrich Meleke! Cluburile FC Voluntari și Al Bataeh au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al jucatorului Ulrich Meleke. Ivorianul,  în vârstă de 23 de ani, a avut 69 de apariții în tricoul FC Voluntari în cele 2 sezoane în care a apărat culorile clubului nostru. Îi mulțumim pentru munca depusă, pentru dăruirea și determinarea de care a dat dovadă și îi dorim mult succes la noua sa echipă!”, se arată în mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Gigi Becali a recunoscut că l-a dorit la FCSB, dar Rădoi a intervenit

Întrebat despre transferuri, Gigi Becali l-a adus în discuție pe Ulrich Meleke, recunoscând că a fost impresionat de prestațiile sale în tricoul lui FC Voluntari și a vrut să-l aducă la FCSB, dar Mirel Rădoi și echipa lui au venit cu o propunere mai bună. Dincolo de cele 350.000 de euro, șeicii i-au oferit cu siguranță și un salariu greu de refuzat.

„Am vrut să-l luăm pe Ulrich Meleke, dar l-a luat Mirel Rădoi”, a declarat patronul vicecampioanei, cu doar o săptămână în urmă. Între timp a reușit să bifeze trei mutări deloc de neglijat: Alex Băluță, fundașul central Siyabonga Ngezana și croatul Damjan Djokovic.

Urmăriți Playsport.ro și pe