Fotbalul este mai sărac. Zlatan Ibrahimovic s-a retras la 41 de ani. Imagini emoționante de la Milano

Alex Matei 05.06.2023, 07:19

Zlatan Ibrahimovic a spus adio carierei de fotbalist la finalul meciului AC Milan – Verona. Chinuit de accidentări, suedezul a anunțat că acesta a fost ultimul sezon din cariera de sportiv.

Au fost lacrimi la Milano, la ultimul joc din acest campionat. La 41 de ani, Zlatan Ibrahimovic  s-a retras din fotbal. Fotbaliștii Milanului au plâns pe gazon la anunțul suedezului.

Povestea lui Ibrahimovic în fotbalul mare începe la Malmo, de unde a fost luat de Ajax. De aici, Zlatan devine un nume important în fotbalul mondial.

A jucat la echipe puternice din lume

Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United și Los Angeles Galaxy sunt echipele pentru care a evoluat fotbalistul.

988 de goluri, 573 de goluri și 32 de trofee sunt bornele lui Zlatan Ibrahimovic în fotbalul profesionit.

Duminică, suedezul și-a luat adio cu ochii în lacrimi de la sportul pe care l-a iubit atât de mult.

 

 

Prieten bun cu Mutu

Zlatan Ibrahimovic este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Adrian Mutu. Cei doi au evoluat împreună la Juventus, iar fostul fotbalist român a dezvăluit povești fabuloase cu suedezul.

„Eu cu Zlatan îi băgam lui Nedved numai scobituri în chifle și băga dinții în ele (n.r. râde). Tot felul de prostii de-astea. O dată a plecat de la masă! I-a zis lui Capello că nu mai stă. Se supărase pe bune. Ne-am dus după el. I-a băgat scobituri în scaun și s-a așezat direct în scobitori”, a povestit Mutu la podcastul lui Cătălin Oprișan.

Urmăriți Playsport.ro și pe