Fotbalul mondial lovit de o nouă tragedie. Un fotbalist a murit la doar 27 de ani

Dragos Stefanescu 24.11.2021, 10:55
Fotbalul mondial lovit de o nouă tragedie. Un fotbalist a murit la doar 27 de ani

Fotbalul mondial a fost zdruncinat în ultimii ani de multe tragedii. Din păcate, șirul veștilor triste continuă după ce un fotbalist a murit la doar 27 de ani.

Un fotbalist a murit la doar 27 de ani

O nouă veste tragică a lovit în aceste zile fotbalul mondial. Fotbalistul panamez Adonis Villanueva a decedat la vârsta de 27 de ani. Fost internațional al statului Panama, Villanueva a suferit un accident vascular săptămâna trecută. Fotbalistul a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată joia trecută. Din păcate, luni 22 noiembrie Villanueva a pierdut lupta și a murit.

Club Deportivo del Este, pentru care juca Villanueva, a anunţat vestea trecerii în neființă a atacantului lateral. Clubul a transmis ”cele mai sincere condoleanţe familiei şi prietenilor pentru această pierdere neaşteptată”. Directorul clubului panamez, Jan Pablo Serrano, a povestit că Villanueva ar fi început să simtă primele simptome ale ischemiei cerebrale în timp ce se odihnea acasă.

S-a antrenat normal cu echipa şi era acasă când a început să se simtă rău”, informează Agerpres.

Ultima apariție pe teren a lui Adonis Villanueva a fost în remiza echipei sale, 0-0, cu Plaza Amador.În acest meci, Adonis a evoluat timp de 20 de minute. Villanueva a mai jucat în cariera lui la cluburi precum Rio Abajo, Chepo FC, Sporting San Miguelito şi Alianza FC, toate din Panama. Pentru echipa națională a statului Panama, Villanueva a bifat o selecție.

La ultimul meci de campionat, coechipierii săi au purtat tricouri cu numărul 19, cel pe care l-a purtat Villanueva la Club Deportivo del Este, cu mesajul ”Adonis, pentru totdeauna”.

Fotbalul mondial, aproape de o nouă tragedie

La începutul lunii noiembrie, un meci din Norvegia a fost umbrit de momente de panică atunci când un fotbalist a căzut secerat pe teren.

Meciul Sogndal – Stjordals Blink din Liga a 2-a din Norvegia a avut parte de un eveniment tragic. În minutul 12, în timp ce meciul era în plină desfășurare, Emil Palsson (28 de ani) s-a prăbușit inert pe teren. Fotbaliștii au fost trimiși imediat la vestiare, timp în care medicii au intervenit foarte prompt. Ulterior, clubul Sogndal a anunțat că Palsson a suferit un stop cardiac. Fotbalistul și-a revenit după ce medicii de pe teren i-au făcut masaj cardiac și a fost trimis la un spital cu o ambulanță elicopter.

Palsson e în viață și este examinat de cei mai buni doctori ai spitalului. Probabil vom afla mai multe detalii marți dimineață”, a declarat Geir Inge Heggestad, un oficial al clubului Sogndal.

Urmăriți Playsport.ro și pe