FOTO +18. Voleibalista care face ravagii pe OnlyFans. Tânăra a recunoscut: „Câștig mai bine decât o fac din sport”

Giosanu Catinca / 05.07.2022, 15:28

O vedetă uimitoare a voleiului şochează pe zi ce trece! Frumoasa sportivă a postat pe contul său de socializare câteva imagini care i-au înnebunit pe fani. Tânăra a recunoscut că îi intră o mulțime de bani în conturi de pe urma postărilor sale de pe OnlyFans.

Câți bani încasează blondina de pe urma postărilor sale pe OnlyFans

Key Alves a dezvăluit că obține de 50 de ori mai mulți bani de pe OnlyFans decât din sportul care a consacrat-o. Tânăra voleibalistă are peste două milioane de fani care îi urmăresc activitatea. Ea acordă o atenție deosebită rețelelor de socializare, căci de acolo îi intră cei mai mulți bani, conform propriilor spuse.

Suma este colosală

Faimoasa voleibalistă a început să se bucure în urmă cu câțiva ani de primele câștiguri, care i-au adus mari satisfacții și au motivat-o să continue pe această cale. Recent, ea a declarat că nu vrea să renunțe la OnlyFans din cauza bogăției pe care o aduce.

Sunt în al treilea an când evoluez la nivel profesionist, mă consider un sportiv profesionist. Lucrurile din afara terenului au început să se dezvolte de curând. Așa că acord și acestui aspect mai multă atenție.

Fie că îmi place sau nu, de aici câștig cei mai mulți bani. Câștig de 50 de ori mai mult din platformele digitale decât din volei. Aceasta e realitatea. Dar iubesc mai mult voleiul decât să fac fotografii. De aceea nu o să renunț la cariera de sportivă.”, a spus voleibalista care face ravagii pe OnlyFans, într-un interviu acordat pentru O Globo.

Ce imagini a postat voleibalista

Key Alves și-a înnebunit fanii cu imaginile publicate în mediul online. Blondina s-a fotografiat în ipostaze sexy, însă acestea sunt din ce în ce mai provocatoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de K E Y (@key.alvees)

Peste 2,3 milioane de oameni urmăresc activitatea sportivei de pe Instagram. Ea este la fel de populară pe OnlyFans, iar abonații ei iubesc conținutul ei rafinat.