FOTO. A știut că Victor Pițurcă are o amantă mai tânără, dar a acceptat compromisul. Apariție rară a Mariei, soția fostului selecționer al României

Ștefănescu Dragoș 16.07.2022, 09:06

Victor Pițurcă este unul dintre numele foarte importante din fotbalul românesc. După încheierea carierei de fotbalist, Pițurcă a devenit un reputat antrenor. În ciuda expunerii mediatice, Maria, soția fostului selecționer al României a fost mereu o prezență discretă. Aceasta a apărut recent alături de Victor Pițurcă la o petrecere organizată de soția fiului său.

Soția lui Victor Pițurcă, apariție rară alături de fostul selecționer al României

Victor Pițurcă (65 de ani) este unul dintre numele grele din fotbalul românesc. După ce și-a încheiat prodigioasa carieră de fotbalist, Pițurcă a devenit un reputat antrenor. De-a lungul anilor el a fost mai tot timpul în lumina reflectoarelor.

În ciuda expunerii mediatice a lui Victor Pițurcă, soția acestuia, Maria, a fost mereu extrem de discretă. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani și au împreună doi copii, Claudia și Alexandru. Maria a trecut de-a lungul timpului peste infidelitățile soțului său care a avut o relație extraconjugală cu Vica Blochina.

Victor și Maria Pițurcă au avut recent o apariție împreună în cadrul unei petreceri organizate de către soția lui Alexandru, Cristina Ich. Fostul selecționer al României și soția sa au fost foarte veseli la ziua de naștere a norei, alături de care s-au și fotografiat.

Și, când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize”, a scris Cristina Ich pe rețelele de socializare, în dreptul pozei cu Victor și Maria Pițurcă.

Victor Pițurcă, neiertător cu jucătorii din naționala României. ”Avem probleme, sunt slabi”

Naționala României a avut evoluții extrem de slabe în primele patru partide din Liga Națiunilor pe care le-a jucat în luna iunie. Tricolorii au înregistrat trei înfrângeri și o singură victorie. Totul a culminat însă cu eșecul rușinos din partida jucată în Giulești cu Muntenegru, scor 0-3.

După acest rezultat catastrofal, Victor Pițurcă nu s-a mai putut abține și a făcut o analiză dură a jocului tricolorilor. Fostul selecționer i-a criticat aspru pe jucătorii naționalei, pe care îi consideră foarte slabi. În plus, Pițurcă a subliniat că mulți dintre fotbaliștii selecționați fac mofturi când vin la naționala României.

Eu, ca selecționer, aș avea nevoie de 4-5 meciuri ca să văd exact ce pot jucătorii, dacă am ce face cu ei. Recunosc, ar fi foarte greu, mai ales cu cei tineri. Avem probleme, sunt slabi, dar vin și cu mofturi. Mulți nici nu joacă la echipa de club”, a declarat Vicotr Pițurcă la Pro Arena.