FOTO: Așa va arăta noul tricou de joc al celor de la FC Barcelona! Imagini spectaculoase de la prezentare

Moldoveanu Camelia 09.09.2021, 20:11

Barcelona a lansat joi cel de-al treilea echipament pentru noul sezon. Noile tricouri o să fie folosite doar în Champions League, acolo unde se află în grupa E alături de Bayern, Benfica și Dinamo Kiev. Catalanii vor să transmită un mesaj puternic în cea mai prestigioasă competiție din Europa.

Barcelona: „Mai mult decât încurajare. Mai mult decât un echipament. Mai mult decât un club”

Barcelona a ales un un echipament cu totul și cu totul special pentru a fi folosit exclusiv în Champions League. Catalanii o să fie îmbrăcați în culoarea mov deschis, simbol al mișcării feministe. „Mai mult decât încurajare. Mai mult decât un echipament. Mai mult decât un club”. Clubul a făcut abstracție de faptul că această culoare este reprezentativă pentru marea rivală, Real Madrid, ținând cont doar de scopul alegerii făcute.

Echipamentul este rezultatul procesului artistic la care au luat parte tinere talente din Barcelona și oferă reinterpretarea creativă a tradiționalelor dungi blaugrana. Simbolizează legătura strânsă dintre club și oraș, prin încorporarea cartierelor în designul tricoului, așa cum au fost imaginate de către acești tineri artiști talentați.

Echipamentul este produs exclusiv din poliester reciclat din sticle de plastic, care au fost topite pentru a produce un material foarte fin, generând o țesătură care nu doar optimizează performanța sportivă, ci și oferă o amprentă redusă de carbon”, se arată în postarea de pe site-ul oficial al catalanilor.

Gerard Pique produce un nou cutremur la Barca

Un nou cutremur este pe cale să se producă la FC Barcelona, la doar câteva săptămâni după plecarea lui Leo Messi. Gerard Pique, un alt jucător emblematic al catalanilor, este gata să își pună ghetele în cui.

Ajuns la 34 de ani, Pique a recunoscut că se gândește la retragere și tristul moment s-ar putea produce chiar la finalul acestui sezon. Un singur lucru a putut să promită Pique. Indiferent de anul în care se va întâmpla, el se va retrage de la FC Barcelona.

O să mă retrag de la Barcelona. Acesta ar putea fi ultimul meu sezon, da. Eu iau fiecare an pe rând, aşa că nu pot să garantez că voi fi acolo în sezonul viitor. În ziua în care voi simţi că nu o mai pot ajuta pe Barcelona, mă voi retrage”, a spus Gerard Pique, potrivit superdeporte.es.

Nu este prima oară când Gerard Pique abordează subiectul retragerii sale din fotbal. În luna iunie a acestui an, când lucrurile erau foarte tulburi la FC Barcelona, Pique spunea că dacă nu va mai fi dorit este gata să se retragă încă din acest an.