FOTO. Au apărut primele imagini cu iubita lui Cristiano Ronaldo după marele anunț făcut zilele trecute

Giosanu Catinca / 03.01.2022, 09:58

Georgina Rodriguez (27 de ani) a postat câteva imagini după ce a anunțat că este însărcinată cu gemeni. Cum arată iubita lui Cristiano Ronaldo. Argentinianca a stârnit imaginația fanilor.

Cum au petrecut Ronaldo și Georgina în noaptea de Revelion

Cristiano Ronaldo a transmis unul dintre cele mai emoționante mesaje în noaptea de Revelion. Atacantul lui Juventus a amintit de problemele cu care s-au confruntat oamenii anul trecut și a îndemnat la unitate pentru a putea trece cu bine peste pandemia de coronavirus.

020 nu a fost un an ușor, nu este niciun dubiu în privința asta. Nimeni nu poate rămâne indiferent la suferința provocată de Covid-19 la nivel mondial. Totuși, acum este timpul să ne revenim și să arătăm că, împreună, putem face diferența.

Nu contează cât de tare te lovești, ceea ce ne definește pe noi este modul în care ne ridicăm și cât de repede suntem pregătiți să înfruntăm noi obstacole.

Așadar, să transformăm 2021 într-un punct de cotitură, într-un nou început. Asta deoarece toți dintre noi – și mă refer chiar la toți – putem deveni versiuni mai bune ale noastre. Și dacă vom face asta împreună, atunci acesta ar putea fi secretul pentru a transforma lumea într-un loc mai bun. La mulți ani! Și fie ca 2021 să fie un an de care mereu să ne amintim pentru cele mai bune motive.”, a postat Cristiano Ronaldo pe conturile de socializare.

Mesajul său a fost însoțit de o fotografie în care apar atât iubita lui, Georgina Rodriguez, cât și cei patru copii de care argentinianca se ocupă.

”Mulțumesc pentru anul minunat pe care mi l-ați oferit”

Și Georgiana Rodriguez a transmis un mesaj pe Instagram.

La mulți ani, 2022! Multă sănătate, iubire și lumină în toate casele. Vă mulțumesc tuturor celor care ați făcut parte din viața mea în 2021 și mulțumesc lui Dumnezeu pentru anul minunat pe care mi l-ați oferit.”, a scris femeia, în dreptul unei fotografii de colecție.

Pozele cu ea, Cristiano Ronaldo și cei trei copii au fost bine venite pentru fanii lor. Imaginile au strâns peste 1.5 milioane de aprecieri în doar cinci ore, fiind distribuite de mai mulți internauți.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cristiano Ronaldo a cunoscut-o pe Georgiana Rodriguez la magazinul Gucci unde bruneta lucra ca asistentă de vânzări. Ulterior, ei s-au întâlnit la evenimentul unui alt brand. Atunci au putut vorbi într-o atmosferă relaxată, în afara jobului. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi, cel puțin așa a declarat Georgina, în urmă cu ceva timp.

Cei doi au anunțat pe 16 decembrie că vor părinții a doi copii, un băiat și o fată, Ronaldo ajungând astfel să aibă cinci copii.