FOTO. Bruneta care i-a înnebunit pe bărbații din Qatar ar putea ajunge în spatele gratiilor

Pintilie Iosif 28.11.2022, 16:44

Ivana Knoll, bruneta care face senzație la Cupa Mondială din Qatar ar fi putut avea probleme cu legea. Frumoasa croată a devenit celebră la turneul din zona arabă datorită vestimentației sale.

Ivana Knoll, speriată de legea din Qatar

Qatar, țara ce găsduiește Cupa Mondială din acest an, este cunoscută drept o țară cu reguli stricte legate de drepturile și libertățile oamenilor. Spre exemplu, femeile nu au voie să se îmbrace astfel încât să li se vadă pielea.

Ivana Knoll, fosta Miss Croația, face senzație pe stadioanele din Qatar, dar recunoaște că a avut emoții legate de legile din țara arabă.

Recunoscută pentru ”outfit-urile” ei ce atrag privirea oricărui bărbat, aceasta a ddezvăluit că a rămas plăcut surprinsă de părerile oamenilor din Qatar despre vestmentația ei.

„La început, mă gândeam că totul va fi confortabil și nu vor exista restricții, deși Cupa Mondială se dispută în Qatar. Apoi, am auzit de regulile de aici și am fost șocată. Codul vestimentar interzice să-ți arăți umerii, genunchii, buricul, iar eu m-am gândit ”Doamne, nici măcar nu am haine care să îmi acopere aceste părți!”.

Am fost foarte nervoasă, pentru că, deși nu sunt musulmană, eu, în Europa respect hijabul și niqabul. Așa că și ei trebuie să respecte felul nostru de a trăi, religia noastră și chiar și rochiile mele. Eu sunt catolică, din Croația, și am venit aici pentru Cupa Mondială.

Când am ajuns, am fost surprinsă să văd că nu mi-a făcut nimeni vreo problemă din cauza vestimentației. Te lasă să porți tot ce vrei și unde vrei, cu excepția clădirilor guvernamentale. Și, într-un final, sunt ok cu asta.

Nu m-am temut niciodată de a fi arestată. Mă întreb cum pot rochiile mele să rănească pe cineva. Explicați-mi, vă rog, acest lucru. Reacțiile de aici au fost foarte ok. Mulți dintre fanii qatarezi au venit să se fotografieze cu mine. Dacă ar avea ceva cu mine sau cu felul în care mă îmbrac, n-ar mai face asta. Cred că avem stiluri de viață diferite, atâta tot”, a declarat Ivana Knoll, conform Yahoo Sports.

Croația – Canada 4-1

Vestimentația Ivanei i-aăurtat noroc Croației. Trupa lui Luka Modric a trecut de Canada, scor 4-1, în a doua etapă a grupelor Campionatului Mondial din Qatar.

Deși Alphonso Davies a deschis scorul pentru canadieni încă din minutul doi al meciului, Croația a întors scorul și a marcat de patru ori în poarta lui Milan Borjan, căpitanul Stelei Roșii Belgrad, portar ce a trecut și prin România, evoluând șase luni la FC Vaslui, în 2012.

Kramaric (minutele 36, 70), Livaja (minutul 44) și Lovro Majer (minutul 90+4) au adus prima victorie din grupe pentru vice-campioana din 2018. În urma acestui rezultat, Canada a fost eliminată din faza grupelor.

Urmăriți Playsport.ro și pe