FOTO. Cântăreața pe care Ion Ion Țiriac a lăsat-o gravidă. Relația tumultoasă dintre fiul miliardarului român și cea care i-a oferit doi copii minunați

Giosanu Catinca 16.11.2022, 09:02

Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac au divorțat de mai bine de cinci ani, dar se înțeleg în continuare foarte bine. Cei doi au avut o relație destul de lungă, din care au rezultat doi copii.

Secretul teribil din trecutul lui Ion Ion Țiriac

Fostul model Ileana Lazariuc, fiica artistei Anastasia Lazariuc, și Ion Alexandru Țiriac au format un cuplu din 2002, iar din relația lor au venit pe lume Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, în 2009.

La scurt timp după ce au devenit soț și soție, cei doi au locuit la Paris. Ulterior, au revenit în București. Relația lor a fost una plină de iubire, dar s-au mai și certat.

Motivul pentru care Ileana a părăsit căminul conjugal

În 2005, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac s-a supărat teribil și a plecat din apartamentul fiul miliardarului care deține o colecție de mașini ce include toate cele 7 modele Rolls-Royce Phantom ale seriei I-VII.

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc ar fi rupt logodna chiar din cauza magnatului a cărui avere netă a fost estimată anul trecut de Forbes la 1.4 miliarde de dolari.

Miliardarul a fost acuzat că a intervenit între ei

Fostul jucător de tenis Ion Țiriac i-ar fi sugerat fiului său că a venit momentul să termine relația cu Ileana. La acest lucru s-au adăugat si gesturile pe care Ion le făcea față de alte tinere. De aici nu a mai fost decât un pas până la ruperea logodnei. Ileana a decis că cel mai bine pentru ea este să părăsească apartamentul lui Ion Ion Țiriac.

Fostul model nu a rezistat însă să stea prea mult departe de fiul omului de afaceri. Cei doi și-au reluat la scurt timp legăturile și au continuat să se viziteze. Așa se face că au devenit părinți.

”Nu l-a uitat și nu-l va uita pe Ion Ion”

Persoane apropiate celor doi foști soți au subliniat că și-au reluat relația la nici o lună de la despărție. Conform Hotnews, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac vorbeau destul de des la telefon, se întâlneau în secret, dar bărbatul era atras și de alte femei. El nu putea să renunțe la viața mondenă și mergea la evenimente neînsoțit, lăsând să se înțeleagă că vrea să își găsească o nouă parteneră.

„Probabil va rămâne marea sa iubire”

Fiul miliardarului român Ion Țiriac o regretă și acum pe Ileana. El și-a refăcut deja viața alături de Sorana Cîrstea, dar asta nu îl oprește să vorbească cu mama copiilor săi. Uneori, îi face complimente subtil pe Instagram, postând diverse citate care par să aibă legătură cu ceea ce postează frumoasa șatenă.

Și după divorț, Ileana s-a purtat ca și atunci când era căsătorită. Nu și-a reluat cariera artistică, pentru că știa că fostului soț nu-i place asta. A preferat să stea în continuare departe de lumina reflectoarelor. Ea se împarte doar între mica afacere cu haine pe care o are și copiii săi. Nu l-a uitat și nu-l va uita pe Ion Ion.

A fost foarte supărată când a aflat că Sorana se plimba într-o mașină primită de la fostul soț, dar a trecut și pe asta. A urmat apoi o perioadă de tatonare. Din ce știu ea îi trimitea fotografii cu diverse locații în care erau extrem de fericiți în timpul căsătoriei.

Ileana și Ion Ion se văd destul de des și nu discută doar despre copii. Ea așteaptă doar ca el să facă pasul spre împăcare. Nici lui nu-i este indiferentă, a fost și probabil va rămâne marea sa iubire.”, a dezvăluit o persoană apropiată brunetei, pentru playtech.ro.