FOTO. Cel mai frumos autogol al sezonului? Bradley Diallo a deschis spectacolul pe Giulești cu un călcâi superb în propria poartă

Robert Zanfir / 09.05.2022, 21:14
FOTO. Cel mai frumos autogol al sezonului? Bradley Diallo a deschis spectacolul pe Giulești cu un călcâi superb în propria poartă

Bradley Diallo a marcat în propria poartă, în meciul jucat de FC U Craiova cu Rapid, pe stadionul Giulești. Partida a contat pentru runda a 8-a din play-out.

Niciun meci fără sărbătoare în Giulești. Fanii nu s-au speriat de remiza cu Chindia, din etapa trecută, și au luat cu asalt stadionul. Victoria cu oltenii de la FC U Craiova le-ar deschide drumul rapidiștilor către barajul pentru Conference League și cupele europene.

Bradley Diallo a deschis spectacolul pe Giulești cu un călcâi superb în propria poartă

Rapidul a început în forță partida cu FC U Craiova. Animați de atmosfera din tribune, jucătorii lui Adi Mutu au luat cu asalt poarta lui Robert Popa. Iar prima mare șansă nu a întârziat.

Rareș Ilie a centrat din corner, mingea a căzut în careul supraaglomerat, iar Alexandru Albu s-a desprins din melul din careu, cu mâna sus. Deși mijlocașul din Giulești a fost cel creditat cu golul, reluările l-au arătat cu degetul pe Bradley Diallo.

Fundașul Universității Craiova a fost surprins de rapiditatea fazei, a pierdut pentru o clipă mingea din vedere, iar acesta a intrat în poartă, după ce s-a lovit de călcâiul nefericitului francez (Min7).


Rapid – FCU Craiova. ECHIPELE DE START:

Rapid: Moldovan – Stahl, Dandea, Grigore, Morais – Albu, Săpunaru, Kait – Vojtus, Pănoiu, Ilie
Rezerve: Drăghia, Goge, Demici, Crepulja, Moise, Sefer, Ioniță I, Ad. Bălan, Marzouk
Absenți: Cl. Belu (accidentat)
Antrenor: Adrian Mutu

FCU Craiova: Popa – Paramatti, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Negru, Baeten, Van Durmen, Sidibe – Bauza, Compagno
Rezerve: Mogoșanu, Bușu, Pop, Achim, Asamoah, Albu, Marquet, Ondaan, Cl. Bălan
Absenți: Enache, Chițu (nelegitimați)
Antrenor: Nicolo Napoli