FOTO Cel mai petrecăreț campion din Anglia. Starul Jack Grealish a sărbătorit la nunta unui rival din Premier League până a rămas în chiloți

Radu Bordei 28.06.2022, 11:15

Jack Grealish este campion în Premier League, cu Manchester City. Internaționalul englez a sărbătorit toată vara acest succes, chiar mai mult decât ar fi fost potrivit. Fotbalistul a profitat și de evenimentele fericite din viața unor prieteni, cum a fost nunta lui Harry Maguire, colegul de la naționala Angliei.

Jack Grealish a sărbătorit într-un mod special nunta colegului de la națională. S-a pozat doar în chiloți

La 26 de ani, Jack Grealish are lumea la picioare. Mijlocașul ofensiv este văzut drept un jucător foarte important pentru Pep Guardiola și a cucerit deja primul său titlu de campion al Angliei. În această vară, internaționalul englez a profitat din plin de vacanță. Ultimul prilej a fost nunta lui Harry Maguire, „dușmanul” de la Manchester United, dar prietenul de la națională. Maguire și aleasa lui, Fern Hawkins, au închiriat un castel, în Franța, unde au făcut o nuntă ca în povești. Iar Grealish a profitat din plin și a petrecut pe cinste. La un moment dat, fotbalistul apare doar în chiloți, alături de fratele lui Harry Maguire, Joe, dar și de cântărețul Tom Grennan. Cei trei au cântat și au consumat alcool. Pe imagini apare și prietena lui Grealish, Sasha Atwood.

Fotbalistul lui City a avut parte de o vară cu adevărat incendiară. După meciurile de la națională, a zburat până în Las Vegas, unde a petrecut într-un club de lux. Grealish și prietenii lui au luat pachetul VIP, de 80.000 de dolari, care a inclus și 116 sticle de șampanie. A urmat apoi o altă nuntă, în Grecia, în Mykonos, iar acum a venit petrecerea lui Maguire.

Multă lume îl va critica pe Jack, dar el își trăiește tinerețea. Te poți bucura de viață o singură dată și profită la maxim de fiecare moment, a comentat un apropiat al fostului fotbalist de la Aston Villa

Mișcări de trupe importante la Manchester City

Grealish va avea parte de o trezire cruntă, la realitate. Pep Guardiola așteaptă un nou sezon de succes, în care obiectivul principal va fi Liga Campionilor. Mai ales că acum a venit și Erling Haaland, atacantul pe care managerul spaniol îl așteaptă de la despărțirea de Aguero. Pentru Grealish va urma o luptă dură pentru a prinde un loc de titular. Gabriel Jesus a plecat, va urma aproape sigur Raheem Sterling, dar oricum va fi concurență dură. Dacă Sterlin va fi vândut la Chelsea, atunci va veni Kalvin Phillips, de la Leeds United.

Urmăriți Playsport.ro și pe