FOTO. Cine este, de fapt, frumoasa blondă care a atras toate privirile în meciul Harry Fritz – Rafael Nadal, de la Wimbledon

Andrei Alexandra 08.07.2022, 23:49

Iubita tenismenului Taylor Harry Fritz (24 de ani, locul 14 WTA), modelul Morgan Riddle (25 de ani), a atras toate privirile la Wimbledon 2022.

Morgan Riddle l-a încurajat de la fața locului pe Taylor Harry Fritz, care s-a duelat cu legendarul Rafael Nadal (36 de ani, locul 4 ATP) în sferturi. Spaniolul s-a impus în mod dramatic, scor 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6 (10-4).

Patru ore și 20 de minute a durat duelul dintre Rafael Nadal și Taylor Harry Fritz. Blonda l-a încurajat pe toată durata partidei pe partenerul ei, Taylor Harry Fritz. Ea a fost surprinsă de câteva ori de camerele TV.

Morgan Riddle și Taylor Harry Fritz sunt împreună din 2020. Morgan Riddle este prezentă la toate meciurile jucate de sportivul american. Ea urmează o carieră în modeling și lucrează în departamentul de comunicare al unei companii din Statele Unite ale Americii.

Verdictul medicilor pentru Rafael Nadal

Rafael Nadal se va duela în semifinale la Wimbledon 2022 cu Nick Kyrgios. După meciul cu Fritz, spaniolul a fost informat de către medici că a suferit o ruptură de șase milimetri la unul dintre mușchii abdominali, scrie Eurosport.

În ciuda acestui verdict, Nadal nu are de gând să abandoneze și va juca în semifinale la Wimbledon 2022.

Iată ce a spus Rafa Nadal după victoria dramatică cu Taylor Harry Fritz din sferturi de la All England Club:

Nu știu, am nevoie de informațiile corecte, pe care mi le vor oferi testele. Trebuie să îi ascult pe cei care se pricep, nu e o decizie pe care să o pot lua singur. La nivel de corp, am nevoie de puțină odihnă, dar nu știu exact ce probleme sunt la abdomen. Sunt îngrijorat pentru că am mai trecut prin asta, știu ce a însemnat în trecut o durere în această zonă”, a spus Nadal.

Spaniolul Nadal a mai evoluat și la US Open 2009 cu o ruptură la mușchii abdominali.