FOTO. Cristi Tănase, scandal cu fanii după coșmarul cu FCSB: „Nu putem să ne facem de râs în fiecare etapă!” Andrei Prepeliță și-a distrus echipa

Robert Zanfir 02.05.2022, 23:02
FOTO. Cristi Tănase, scandal cu fanii după coșmarul cu FCSB: „Nu putem să ne facem de râs în fiecare etapă!” Andrei Prepeliță și-a distrus echipa

FC Argeș a pierdut cu 4-0 cu FCSB, într-un meci din runda a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Este al doilea eșec cu acest scor pentru echipa lui Cristi Tănase, după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Mijlocașul a terminat partida în scandările fanilor de la FCSB și în scandal cu suporterii piteșteni.

FCSB a făcut spectacol cu FC Argeș. S-a terminat 4-0 pentru echipa lui Toni Petrea, care a repetat scorul din victoria cu Farul. Unul dintre eroii negativi ai argeșenilor a fost Joao Miguel. Portughezul a gafat și cu FCSB, după ce s-a făcut de râs în două rânduri cu CFR Cluj.

Cristi Tănase, aplaudat de fanii FCSB, la un pas de scandal cu piteștenii

Fostul jucător al celor de la FCSB a jucat ultima jumătate de oră pentru oaspeți. Nu i-a putut opri pe Florin Tănase și compania. A terminat partida în aplauzele foștilor săi fani, dar în înjurăturile suporterilor piteșteni.

La finalul meciului, jucătorii lui Prepeliță au mers la galerie, iar Cristi Tănase a fost înjurat. Mijlocașul a vrut să sară în tribune, dar a fost oprit de colegi. „Este rușinos, ne facem de râs”, a spus Cristi „Dodel” Tănase:

Cristi Tănase, scandal cu fanii lui FC Argeș după eșecul cu FCSB // FOTO: Alex Făsui – Playsport

„Contra Craiovei, contra FCSB, contra CFR nu putem face nimic, sunt mai valoroși. Dar este rușinos ce am pățit, nu putem să ne facem de râs în fiecare etapă.

Diferența este mare, dar nu știu dacă atât de mare. Este foarte rușinos, este trist ce s-a întâmplat în cele două etape.

Eu cred că doar noi jucătorii suntem de vină. Ne pare rău, este rușinos și sperăm să ne revenim cât mai repede. Trebuie să ne punem cât mai repede pe picioare. Nu știu ce să mai pot să spun despre 4-0. Nu putem să schimbăm nimic, nu putem să dăm timpul înapoi.

Fanii celor de la FCSB m-au primit foarte bine, nu doar pe mine, pe toți care am făcut performanță aici”, a declarat Cristi Tănase la finalul partidei.

Cristi Tănase, aplaudat de fanii FCSB, înjurat de fanii piteșteni // FOTO: Alex Făsui – Playsport

Andrei Prepeliță: „Mi-e rușine!”

„Mi-e rusine, mi-e rusine de toată lumea, de suporterii nostri. O prestatie lamentabilă. Am schimbat, am încercat, dar nu am nici jucătorii care… Tase, felicitări pentru el, că s-a bătut cât a putut la vârsta lui. Mentalitatea corectă ar fi fost să intrăm și să jucăm. Meciurile din campionatul regulat au fost strânse. Din păcate pentru noi, în play-off am fost cu totul altă echipă.

Joao Miguel… am contat pe ce jucători am avut la dispoziție. Dar el a făcut un sezon bun în sezonul regulat. Într-adevăr, a făcut acea greșeală în decembrie la Cluj. Nu știu, o pun pe chestia asta de relaxare.

La antrenamente și ce am vorbit cu ei, se pregătesc foarte bine. Nu cred în astfel de lucruri, îl cunosc foarte bine. Presiune e tot timpul, ești la fotbal, nu avem ce face.

Nu trebuie să ajungem la meciul cu CFR și să ne gândim că am putea repeta un astfel de rezultat. Suntem bărbați, e un moment greu. Nici nu mă gândesc pentru meciul de acasă. Este și o sărbătoare pentru club, 50 de ani de la meciul cu Real Madrid.

Nu avem niciun parti-pris cu nimeni. Ne analizăm foarte bine evoluțiile, pentru că la anul așteptările sunt mari după acesta calificare, Cred că vor fi 10 echipe care se vor bate la play-off”, a declarat și Andrei Prepeliță.

FCSB – FC Argeș 4-0! ECHIPELE DE START:

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Coman, Tănase, Oct. Popescu
Rezerve: Vlad, Dumiter, Stoica, Oaidă, Musi, Mamut, Vinicius, Cordea
Absenți: Panțâru, C. Achim, V. Crețu (accidentați)
Antrenor: Anton Petrea

FC Argeș: Micle – Dobrosavlevici, Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Diogo Viana, Șerban, Dumitrașcu – Said
Rezerve: Croitoru, Ganea, Tănase, Mușat, Ișfan, Arias, Palic, Honciu
Absent: Cristi Dumitru (fără drept de joc)
Antrenor: Andrei Prepeliță

Stadion: Arena Națională, București
Arbitru: Ionuț Coza / Asistenți: Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleac