FOTO: Cristiano Ronaldo și-a deschis o afacere de milioane în Spania! Cum arată clinica revoluționară a fotbalistului

Giosanu Catinca / 20.07.2021, 15:55

Atacantul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, este cunoscut nu doar pentru evoluţiile sale excelente cu mingea la picior, dar şi pentru fizicul, stilul şi atenţia pe care o are asupra tenului şi părului lui. Astfel, starul portughez a decis să investească într-o afacere de milioane în Spania. Cum arată clinica revoluționară a fotbalistului care evoluează în prezent la clubul Juventus Torino și la echipa națională de fotbal a Portugaliei și cât trebuie să scoată din buzunar cei care vor să se trateze aici?

Cristiano Ronaldo și-a deschis o afacere de milioane în Spania!

Superstarul portughez Cristiano Ronaldo și-a deschis clinică de transplant de păr în Madrid. Clinica lusitanului face parte din grupul Insparya, la care el deţine 50%. Aceasta a fost lansată în primăvara anului 2019.

Alopecia este o mare problemă în Europa şi în lume şi noi dorim să-i ajutăm pe oameni să-şi îmbunătăţească aprecierea de sine şi să nu fie ruşinaţi să vină la noi. Fiecăruia îi place să aibă grijă de imaginea lui şi eu sunt un foarte bun exemplu în acest sens. De aceea, când Paulo (n.r. – Ramos, CEO grupului) mi-a spus despre acest proiect, am realizat imediat că este ceva unic. Proiectul va fi un succes. Dorim să-i ajutăm pe spanioli şi economia Spaniei.”, a declarat Ronaldo, la momentul inaugurării.

În prezent, Insparya deţine zece clinici similare în Portugalia, unde au fost realizate aproximativ 35.000 de transplanturi. Un tratament durează şase ore şi costă între 4.000 şi 7.000 de euro.

Cum arată clinica revoluționară a fotbalistului

Până în momentul de față, atacantul lui Juventus a investit peste un milion de euro în acest business, dar suma va ajunge la aproximativ 30 de milioane de euro.

Jurnaliștii de la Daily Mail susțin că afacerea este administrată de iubita celebrului fotbalist, Georgina Rodriguez. Clinica revoluționară a starului de la Juventus dispune de 18 camere. De asemenea, are 150 de angajați specializați care realizează zilnic 18 transplanturi de păr. Fotbalistul ar fi cheltuit deja suma de 1,1 milioane de euro pentru acest business, dar se estimează că, până în anul 2023, cheltuielile vor ajunge undeva la 30 de milioane.

În afara fotbalului, sunt interesat de sănătate, tehnologie și cercetare. Acestea sunt domeniile în care doresc să investesc. Am vrut ca prima clinică de transplant de păr din afara Portugaliei să fie la Madrid, un oraș în care am locuit mulți ani.”, a scris Cristiano Ronaldo pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare.