FOTO. Cu ea se iubește pasional Patrick Mouratoglou, antrenorul româncei Simona Halep. Francezul este un adevărat Don Juan

Moldoveanu Camelia / 16.05.2022, 09:38

Patrick Mouratoglou este un adevărat Don Juan! Antrenorul Simonei Halep se află la cel de-al treilea mariaj, însă cea mai cunoscută relație a acestuia a fost cea cu Serena Williams.

Ea este femeia pentru care Patrick Mouratoglou a lăsat-o pe Serena Williams

În vârstă de 51 de ani, antrenorul francez cu origini grecești este cunoscut ca fiind un adevărat cuceritor. Despre prima soție a lui Patrick Mouratoglou nu se știe mai nimic, însă din mariajul lor a rezultat primul copil al antrenorului, Raphael (27 de ani).

Ulterior, francezul a dus-o la altar, în anul 2000, pe Clarisse Mouratoglou. Aceștia au împreună două fete, pe Charlotte (19 ani) și Juliette (21 ani). Relația lor s-a stricat repede, iar în 2013 au divorțat.

Multe voci au spus faptul că Patrick Mouratoglou ar fi început relația cu Serena Williams pe vremea când încă era căsătorit cu Clarisse Mouratoglou. Relația amoroasă dintre antrenorul francez și jucătoarea de tenis a durat câțiva ani, însă au decis să colaboreze și după despărțire.

Dar antrenorul Simonei Halep nu a rămas singur pentru multă vreme.

Ada Obilu, în prezent Mouratoglou
Ada Obilu, cea de-a treia soție a antrenorului Mouratoglou

Ada Obilu, în prezent Mouratoglou, este cea de-a treia soție a francezului. Și din acest mariaj au rezultat două fetițe superbe. Astfel, Patrick Mouratoglou are în total cinci copii, trei mariaje și o relație extrem de mediatizată cu Serena Williams.

Antrenorul francez își ține cuceririle departe de ochii curioșilor

Cu toate că i s-a dus vorba că este un mare cuceritor, Patrick Mouratoglou a știut să-și țină partenerele departe de ochii curioșilor. Ada Mouratoglou, actuala parteneră a antrenorului, este un adevărat mister pentru presa internațională.

Despre Ada nu se cunosc prea multe detalii. Acesta este vizibil mai tânără decât soțul ei, însă nu i se cunoaște data nașterii. Mai mult, nu se cunosc detalii despre studiile ei, dar nici despre ocupația pe care o are.

Soția lui Patrick Mouratoglou este o persoană discretă, iar uneori a fost surprinsă la turnee de tenis sau la evenimente mondene. Cu toate acestea, Ada este cea mai „mondenă” soție a antrenorului francez.

Publicația celebarticles.com susține că averea frumoasei Ada Obilu este de 39 de milioane de dolari. Cu toate acestea, nu se cunoaște sursa acestor bani. Ea este urmărită pe Instagram de peste 10 mii de oameni, cu toate că are contul privat. În descrierea profilului este specificat faptul că locuiește pe Coasta de Aur și este pasionată de călătorii, mâncare și fotografie.