FOTO. Cuceritorul Edi Iordănescu și femeile celebre pe care le-a iubit antrenorul lui FCSB. A avut mare succes

Catinca Giosanu 07.11.2021, 12:22

Edi Iordănescu este un antrenor foarte bine cotat, dar care are mare succes la femei. El este extrem de discret în ceea ce privește viața sa intimă, însă de-a lungul anilor s-a tot scris despre femeile celebre pe care le-a iubit. Până să ajungă antrenor, el a ținut prima pagină a tabloidelor din România datorită relațiilor amoroase pe care le-a avut în tinerețe.

Cu cine s-a iubit Edi Iordăneascu în tinerețe

Edi Iordănescu a avut o slăbiciune pentru femeile frumoase și celebre din lumea mondenă a Capitalei. Pe unele a reușit chiar să le cucerească. Noul antrenor de la FCSB s-a iubit la mijlocul anilor 2000 cu frumoasa Delia Matache. Relația dintre fiul ”Generalului” și celebra cântăreață a fost una tumultoasă.

Delia s-a întâlnit cu tată o singură dată. Nici nu avea când. Eu l-am văzut anul ăsta de două ori: o dată când am fost în vizită în Arabia Saudită, altă dată când ne-a vizitat el în România. Delia se întâlnește des cu mama și cu frații mei pentru că o iau cu mine atunci când trec pe la ei. Mergem toți la biserică și am fost împreună în vizită la mănăstire.”, spunea Edi Iordănescu, în 2005, potrivit celor de la Hotnews.

”Am trăit din banii pe care i-am câștigat din fotbal”

Fostul fotbalist nu a dus lipsă de nimic, căci ”tata Puiu” a avut grijă să îi asigure toate cele necesare. Acesta susține, totuși, că a încercat să se descurse singur, așa cum a făcut și tatăl său, care provine dintr-o familie săracă. În acest context, s-a vehiculat că Delia ar fi fost interesată mai degrabă de banii sportivului.

Eu m-am descurcat singur de la 18 ani. Am trăit din banii pe care i-am câștigat din fotbal. Sunt independent financiar, iar moștenirea mea le-am lăsat-o fraților mai mici, pentru că mai am doi frați si o soră care locuiesc împreună cu mama mea. (…)

Niciodată nu mi-am pus problema că fetele ar fi atrase de banii mei, cu atât mai puțin Delia. Ea este o persoană publică, tânără și foarte frumoasă și este normal ca lumea să vorbească multe.”, a subliniat tehnicianul la vremea respectivă.

”Cătălina și Delia nu s-au certat niciodată”

Înainte de Delia, Edi Iordănescu a avut o relație cu Cătălina Mocanu, fostă prezentatoare la Realitatea TV. Relația dintre cei doi s-a consumat pe vremea când tehnicianul era jucător la FC Vaslui.

Am cunoscut-o pe Delia cu un an înainte să devenim iubiți. Eram în acelasi cerc de prieteni, ne vedeam la cafele ca amici.

Fosta mea iubită este Catalina Mocanu si am avut o relație de cinci luni de zile. Cătălina și Delia nu s-au certat niciodată. Am mai cunoscut câteva fete după ce m-am despărtit de Cătălina, dar nimic serios.”, a concluzionat Edi Iordănescu.

Catalina a vorbit întotdeauna foarte frumos despre noul antrenor de la FCSB. Femeia susține că Edi era un tip foarte atent și respectuos pe vremea când era cu ea. Totuși, jurnalista a recunoscut că a existat și gelozie între ei.

Urmăriți Playsport.ro și pe