FOTO. Cum a fost pozată Simona Halep în Australia. Jurnaliștii de la Antipozi au remarcat imediat atitudinea

Giosanu Catinca / 03.01.2022, 10:26

Simona Halep, numărul 20 WTA, se află în acest moment în Australia, unde urmează să participe la trei turnee de tenis, două de pregătire şi primul Grand Slam al anului.

Jurnaliștii de la Antipozi au surprins-o pe sportiva de la malul mării într-o ipostază inedită! Cum a fost pozată Simona Halep în Australia.

Simona Halep, pregătită să facă spectacol la Melbourne

Simona Halep ar putea avea o confruntare interesantă în turul doi de la Melbourne Summer Set 1, ultimul turneu înaintea turneului de Grand Slem de la Australian Open. Fostului lider mondial i-ar putea ieși în cale conaționala Gabriela Ruse (24 de ani, 87 WTA).

Jucătoarea din Constanța este pregătită să o înfrunte pe Gabriela Ruse. Ea a intensificat antrenamentele în ultima săptămână, ținând cont că pe 4 ianuarie va începe turneul pregătitor pentru Australian Open, din seria WTA 250.

Logodnica lui Toni Iuruc, într-o ipostază rară

Simona Halep a fost surprinsă de organizatorii Australian Open în timpul unei sesiuni de stretching efectuate în cadrul complexului Melbourne Park. Jucătoarea în vârstă de 30 de ani i-a încins pe australieni cu mișcările ei.

Organizatorii de la Australian Open au fost și ei impresionați de exercițiile efectuate de constănțeancă și au postat mai multe imagini spectaculoase cu românca pe contul oficial de Twitter al turneului. Reacția oficialilor de la „Antipozi” a fost pe măsură: „Simona Halep revine în stil mare la Australian Open 2021!”.

Simona Halep și-a aflat posibila adversară la Melbourne

Chiar dacă anul trecut nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, australienii țin cont de meciurile memorabile câștigate de Simona Halep la Melbourne în ultimii ani. Simo este finalista ediției din 2018. Ea a cedat dramatic meciul pentru trofeu cu Caroline Wozniacki (Danemarca), scor 6-7(2), 6-3, 4-6. În 2021, românca s-a oprit în sferturile de finală, după 3-6, 3-6 cu Serena Williams (SUA).

Simona va participa la două turnee pregătitoare înainte de Australian Open 2022, WTA 250 Melbourne și WTA 500 Sydney. Primul este Melbourne Summer Set 1. Dacă va trece de prima manşă, jucătoarea de la malul mării va evolua în runda a doua cu câştigătoarea meciului dintre Gabriela Ruse (locul 87 WTA) şi sportiva australiană Arina Rodionova (locul 152 WTA).